Jeg gir ut min første bok alene, ingen krim denne gang, men sakprosa om Arnold B. Family

Reklame | Bok som kommer på musikkforlaget Norske Albumklassikere

Du lurer sikkert på hvorfor BOKTIMMY har vært borte, krimbøker, og annet har vært i veien. Nå er det denne som står i fokus, men jeg lover å oppdatere siden med anmeldelser innimellom.

SIMEN INGEMUNDSEN // ARNOLD B FAMILY – DU LØFTER MEG OPP
Hele Kristen-Norge har et forhold til musikkgruppen Arnold B. Family, som vokste inn i nordmenns hjerter utover 1990-årene.

Gruppen ble allemannseie da de deltok med sangen “La oss feire livet” på Melodi Grand Prix i 1995, og endte på andre plass i finalen med 327 poeng.

Den gang ble den gospelinspirerte gruppen slått med 77 poeng av Rolv Løvlands “Nocturne” som representere Norge internasjonalt. 

Gruppen prøvde seg igjen i 1996 og 2000, men da ble plasseringen sjette og syvende plass. 

Samme år kom deres tredje platealbum “Du løfter meg opp”, og sammen dro Børud-familien jorden rundt og opptrådte i Guds tjeneste med sin pop og R&B musikk.

Med musikken spredte de sitt kristne budskap, både gjennom engelske og norske låter. Konsert i Crystal Cathedral i L.A er et av gruppens høydepunkter, en konsert som ble TV- overført til flere hundre millioner seere i hele verden.

Platen “Du løfter meg opp”, som for øvrig er tittelen på en av platens 12 spor får gruppen frem hvilken positiv og kjærlig Gud vi har, og at hans kjærlighet er så stor at han løfter oss opp når vi er nede. Gud presser oss ikke ned, men gjennom kjærlighet fyller han oss med glede og hjelper oss med å være positiv i livets tyngste situasjoner. Guds godhet og kjærlighet er en rød tråd gjennom samtlige av låtene. Det kan få selv den ikke troende til å tro, og den ene sangen “Guds familie” bare poengterer hvor god Gud er med alle.

Simen Ingemundsen (f.1995) er journalist og har gitt ut fire krimbøker i lag med Stig Ellingsen.

Han er utdannet historiker og journalist ved Universitetet i Stavanger.

Ingemundsen vokste opp i et kristent hjem på Randaberg, og hans bidrag i musikklassiker serien er han første sakprosautgivelse.

Bestill boken her om du får lyst til å lese den.

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top