En vakker selvhjelpene bok!

Forlag: Cappelen Damm

Sjanger: Biografi/Selvhjelp

Forfattere: Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng

Sider: 272

Kilde: E- Bok

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng har laget en velskreven bok om selvutvikling. "Født sensitiv" er en omfattende oppskrift på å få et bedre liv. Denne boken inneholder flere øvelser som kan hjelpe de følsomme. Dette er deres vei mot en bedre hverdag og den kan hjelpe de fleste med personlige problemer.

Flere mennesker er født sensitiv. De lever sterkt på godt og vondt. Det er lett å bli overveldet og kalt overfølsom i en tid med mye støy, endringer og tidspress.

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng forteller en ærlig og personlig historie om livet som høysensitiv. De tar utgangspunkt i medfødte personlighetstrekk. De fleste trekkene er en styrke for folk. Det handler om den spesielle sansevarheten som barn, skjørheten som ungdom og følsomheten som voksen.

Gjennom møter med andre høysensitive kvinner og menn, forskere og fagfolk gir de et nytt bilde av hvordan «følelsesmennesker» ser verden, og hvordan de lærer seg å finne sin beste plass i den.

"Født sensitiv" er en troverdig biografi om folk som sliter som sensitive. Boken er basert på forskere, fagfolk og folk som er høysensitive. Dette er et personlig og privat møte med forfatterne og folk som lider av steke følelser. Forfatterne presenterer veien mot og oppskriften på et bedre liv. Dette er en vakker og sterk bok. "Født sensitiv", inneholder flere gode og viktige øvelser. Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng har skrevet et litterært mesterverk. Dette er en kunnskapsrik, dramatisk, personlig, realistisk og troverdig bok.

Jeg har valgt å gi denne boken, terningkast 4!

Bakside informasjon om boken:

"Ekstra sensitive mennesker lever sterkere – på godt og vondt. Det er lett å bli overveldet og kalt overfølsom i en tid med mye støy, endringer og tidspress.

I denne boken forteller prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng for første gang sin helt personlige historie om livet som høysensitiv, og om hvordan det medfødte personlighetstrekket er blitt en styrke. Det handler om den spesielle sansevarheten som barn, skjørheten som ungdom og følsomheten som voksen og mamma.

Gjennom møter med andre høysensitive kvinner og menn, forskere og fagfolk gir de et nytt bilde av hvordan «følelsesmennesker» ser verden, og hvordan de lærer seg å finne sin beste plass i den.

Boken inneholder også øvelser som kan hjelpe dem som er ekstra følsomme til å få en bedre hverdag."

Med litterær hilsen

Kilder:

Cappelendamm.no. (2017). Født sensitiv. Lokalisert 19.02.2017 på Internett https://www.cappelendamm.no/_faktaboker/selvutvikling/født-sensitiv-prinsesse-märtha-louise-9788202526740

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top