To koselige historier om Jesperpus!

JESPERPUS OG REVEN:

Utgitt på Cappelen Damm

 

Sider: 56

 

Anmeldt: 04.11.2018

JESPERPUS PÅ SKITUR:

Utgitt på Cappelen Damm

 

Sider: 52

 

Anmeldt: 04.11.2018

 

 

 

 

Endelig er den verdenskjente katten Jesperpus tilbake i bokform. Hele to nye bøker er utgitt, i serien «Min første leseløve». I 2016 kom den rikt illustrerte, kunnskapsrike og underholdende biografien om Jesperpus. Dette er katten som fikk hele verdens oppmerksomhet da TV 2 publiserte en film hvor Jesper gikk på ski med Matmor. Jesperpus fikk sin egen blogg og en Facebook-side, som har over 55 000 følgere.

Les min anmeldelse av boken: «Jesperpus – En helt spesiell katt» – Her!

over til matmor Aina Stormo’s to nye utgivelser om Jesperpus. På laget har hun fått Hanne Kristin Rohde (Forfatter), Einar Nymoen (Foto) og Sondre Stormo (Foto).

«Jesperpus og reven» er en lettlest og underholdene leseløve for barn fra 6 – 9 år. En bok ditt barn lett kan lese selv. Matmor Aina oppdager at internett fenomen, Jesperpus er søkk vekk. Hun går inn på gps-en og ser at Jesper er langt hjemmefra, og når hun legger ut for å lete etter Jesper, skjønner hun at reven har fått ferten av katten. Dette er en dramatisk og humoristisk godbit av en historie, som unge ferske lesere vil elske.

«Jesperpus på skitur» er en vakker, fantastisk og underholdene bok om Jesper’s plass i skisporet. Sammen med matmor Aina skal Jesper på skitur. Katte fenomenet er lettet når bilturen er over og kan løpe med sele i skisporet. Men plutselig faller matmor Aina og det blir litt dramatisk. Jeg har aldri kost meg med en leseløve så mye som jeg gjorde med denne, selv om jeg er godt over 20 år. Dette er leseløve som passe like godt til de voksne som til barna.

 

Min konklusjonen:

Jeg er så utrolig glad for vi har Jesperpus i Norge. For da får vi nettopp slike rørende, nydelige og fengende historier som dette. Om det er en barnebok du skal kjøpe til dine barn, ja da bør det ikke være noe å gruble over, bøkene om Jesperpus er de du skal kjøpe. Så dere kan virkelig glede dere til å bli med på jakt og skitur. Jesperpus er en katt som passer perfekt i bokform.

«Jesperpus og reven» – Terningkast 4

«Jesperpus på skitur» – Terningkast 5

 

Med høsthilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

– Cappelendamm.no. (2018). Jesperpus på skitur. Lokalisert 04.11.2018 på Internett Her!

– Cappelendamm.no. (2018). Jesperpus og reven. Lokalisert 04.11.2018 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top