En spennende bok om kjærlighet og magi!

Forlag: Bazar forlag

Sjanger: Ungdomsroman/Spenning

Forfatter: Laini Taylor

Kilde: Pocket

"Mørk Engel", er bok nummer en i en romanserie på tre bøker.

Laini Taylor har skrevet en rå og tøff ungdomsroman om mørk kjærlighet og mystisk magi. Dette er spennende, skremmende og imponerende roman. Boken byr på brutal og sjokkerende beskrivelser og skildringer. Dette er en annerledes, dyster og mystisk roman for ungdom, men passer for folk i alle aldre.

Boken omhandler en kjærlighet som oppsto mellom en engel og en djevel. Noe som ikke ender godt.

Vi blir i romanen kjent med Karou. Hun fyller skissebøker med monstre som muligens er virkelige, muligens ikke.

Hun har en tendens til å forsvinne på mystiske “ærend”, hun snakker mange språk og ikke alle er menneskespråk. Dessuten har hun naturlig blått hår.

Hvem personen er, handler om noe som opptar henne. Hun har satt seg fore å finne det ut. Da en av de fremmede vakre, forfulgte Akiva setter øynene i henne i en bakgate i Marrakesh, befinner hun seg snart i en krig mellom engler og demoner, hemmeligheter kommer for dagen og en kjærlighetshistorie med røtter i en brutal fortid oppstår.

"Mørk engel", er en ekstremt spennende bok for folk i alle aldre. Den holder spenningen oppe fra første til siste side. En historie som kan få nakkehårene til å reise seg. Laini Taylor har laget en velskrevet start på en roman serie som virkelig kan anbefales. Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 4!

Bakside informasjon om boken:

"Det var en gang kjærlighet oppsto mellom en engel og en djevel. Det endte ikke godt.

Møt Karou. Hun fyller skissebøker med monstre som muligens er virkelige, muligens ikke. Hun har en tendens til å forsvinne på mystiske “ærend”; hun snakker mange språk – og ikke alle er menneskespråk. Dessuten har hun naturlig blått hår.

Hvem er hun?

Det er et spørsmål som opptar henne henne, og hun har satt seg fore å finne det ut. Da en av de fremmede – vakre, forfulgte Akiva – setter øynene i henne i en bakgate i Marrakesh, befinner hun seg snart i en krig mellom engler og demoner, hemmeligheter kommer for dagen og en kjærlighetshistorie med røtter i en brutal fortid oppstår. Men kommer Karou til å angre på at hun søkte sannheten om seg selv?"

Med litterær hilsen fra Boktimmy

Kilder:

Bazarforlag.no. (2012). Mørk engel. Lokalisert 14.01.2017 på Internett http://www.bazarforlag.no/tittel/mork-engel/6326

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

2 thoughts on “En spennende bok om kjærlighet og magi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top