Bli bedre kjent med Kristendommen!

Forlag: Universitetsforlaget

Sjanger: Religion/Historie/Samfunn

Forfatter: Halvor Moxnes

Sider: 160

Kilde: Pocket

"Hva er kristendom", er en omfattende bok om Bibelen, kirkehistorie, kristendoms historie og troslære. Halvor Moxnes gir leserne en kunnskapsrik og imponerende innføring av en av verdens største religioner.

Moxnes gir leserne et omfattende, spennende og kunnskapsrikt svar på hva kristendom er. Forfatteren presenterer en solid oversikt over kristendommens historie, etikk, menneskesyn, kontroversielle temaer om kjønn og seksualitet, politikk og kristendommen i den globale verden.

Forfatteren tegner et bilde av kristendommen, både innenfra og utenfra. Boken utfordrer lesere som har vokst opp i et vestlig samfunn tuftet på kristne verdier.

I boken "Hva er kristendom", gir forfatteren en solid og unikt innsikt i religionens historie og samfunnsrolle. Dette er et litterært mesterverk og en av flere bøker i "Hva er" serien. Gjennom 160 sider får leserne en innføring i Bibelen og kristendoms historie. Moxnes har skrevet et litterært mesterverk. Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 5!

Bakside informasjon om boken:

"hva er KRISTENDOM gir flere engasjerende – og kanskje noen provoserende – svar på hva kristendom er. Fra kristendommens historie, etikk og menneskesyn, til kontroversielle temaer om kjønn og seksualitet, politikk og kristendommen i den globale verden.

Dette er langt fra noen tradisjonell tekststudie av Bibelen, kirkehistorie eller troslære, men en bok som studerer kristendommen blant de store verdensreligionene – både innenfra og utenfra. Boken utfordrer lesere som har vokst opp i et vestlig samfunn tuftet på kristne verdier. Hvilke verdier er dette?"

Med bokhilsen

Kilder:

Universitetsforlaget.no. (2006). Hva er kristendom. Lokalisert 13.01.2017 på Internett https://www.universitetsforlaget.no/nettbutikk/hva-er-kristendom-uf.html

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top