Forlag: Bazar forlag

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Paulo Coelho

 

Dato: 12.01.2017

 

Kilde: Pocket

 

Selve anmeldelsen:

Paulo Coelho, har med romanen “Utroskap” skrevet en alvorlig, dramatisk, vakker og sterk bok om kjærlighet. Dette er en tankevekkende og fengende historie, samlet mellom to permer. Coelho har skrevet en rystende, fengende og rørende roman.

Boken handler om Linda, hun vet at hun er heldig. Likevel kjenner hun hver morgen når hun åpner øynene, at hun bare vil lukke dem igjen. Vennene hennes anbefaler meditasjon. Men Linda vil føle mer. Ikke mindre. Så hun kaster seg inn i et eventyr som er like uventet som det er vågalt, og som vekker en side av henne som hun – respektabel hustru, kjærlig mor, ambisiøs journalist – trodde hadde forsvunnet for godt.

Dette er en vakker og intim roman. Den handler ikke om spenning eller sex, ikke om det at kjærligheten har tatt slutt, men om å krysse grensen. Det er det kanskje fordi det er den eneste måten du kan finne igjen deg selv på. Forfatteren har skrevet en dramatisk, skremmende og sjokkerende roman. Jeg har valgt å gi boken “Utroskap”, terningkast 5! En litterær reise du virkelig bør oppleve.

 

Bakside informasjon om boken:

“Utroskap handler ikke om spenning eller sex. Utroskap handler ikke om at kjærligheten har tatt slutt. Når du krysser grensen, er det kanskje fordi det er den eneste måten du kan finne igjen deg selv på. Linda vet at hun er heldig. Likevel kjenner hun hver morgen når hun åpner øynene, at hun bare vil lukke dem igjen. Vennene hennes anbefaler meditasjon. Men Linda vil føle mer. Ikke mindre. Så hun kaster seg inn i et eventyr som er like uventet som det er vågalt, og som vekker en side av henne som hun – respektabel hustru, kjærlig mor, ambisiøs journalist – trodde hadde forsvunnet for godt.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Bazarforlag.no. (2015). Utroskap. Lokalisert 13.01.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top