Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Ungdomsroman

 

Forfatter: Sigbjørn Mostue

 

Dato: 13.11.2016

 

Sider: 288

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Sigbjørn Mostue som både er kjent for å skrive ungdomsbøker og kriminalromaner, avslutter serien “I morgen er alt mørkt” på en intens, sterk, sjokkerende, skremmende, spennende og eksplosiv måte. Han viser sitt talent som forfatter gjennom flere av sine litterære godbiter.

“Når historien slutter”, er siste bok i spennings trilogien som har tatt ungdom med storm. Serien er kritikerrost og de to forrige bøkene i serien har begge blitt nominert til U- prisen. Dette er en serie som byr på en spennende, mystisk og grøssende handling. Virkelig en serie du bør lese. Passer for folk i alle aldre, selv om den først og fremt er skrevet for ungdom.

Siste del i serien handler om parasitten MTG, som gjør mennesker til drapsmaskiner. Når epidemien kommer til Norge er sammenbruddet et faktum. Dette er slutten på alt.

Resultatet av dette er at ungdommene nekter å gi seg. Det går rykter om at sivilisasjonen og orden gjenopprettes i hovedstaden Oslo. Bak en mur som ikke alle slipper gjennom. Rystende aktuelt.

Dette er en ungdomsbok som byr på en brutal, dramatisk, sjokkerende og science fiction aktig handling. Sigbjørn formulere og beskriver handlingen på en solid, fengende og gripende måte.

“Når historien slutter”, er en imponerende ungdomsroman. Gjennom 288 sider flettes triologiens plott sammen mot en eksplosiv slutt. Klarer ungdommene å løse problemet. Jeg har valgt å gi denne skremmende og spennende avslutningen av serien terningkast 5! Wow for en avslutning på en sterk, solid og imponerende triologi. Dette er en litterær serie du virkelig bør lese.

 

Bakside informasjon om boken:

“Parasitten MTG gjør mennesker til drapsmaskiner, når epidemien når Norge er sammenbruddet et faktum. Dette er slutten på alt. Men ungdommene nekter å gi seg, og det går rykter om at sivilisasjonen og orden gjenopprettes i hovedstaden Oslo. Bak en mur som ikke alle slipper gjennom. Rystende aktuelt.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2016). Når historien slutter. Lokalisert 13.11.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top