Forlag: Ena forlag

 

Sjanger: Ungdomsroman

 

Forfatter: Ragnar Aalbu

 

Dato: 23.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Ragnar Aalbu har skrevet en underholdende, humoristisk, gøyal og fengende bok.

Ragnar er i denne boken vikaren til vikaren. Han er sønn av en lærer, så han vet det meste. I alle fall mener han det selv. Han er som en levende o-fagstime. Spør foreldrene dine hva o-fag er. Eller les Vikarlærer Aalbus kosetime!

I denne boken får du svar på det du kanskje ikke viste. Blant annet om hva et jordeple, hva som er forskjellen på en panda og en spekkhugger og hva som er banning? Forfatteren lærer leserne om blant annet håndbagasje, fisk, ordet «Å», kjøtt, grønnsaker, hjernen, Bergen og hvorfor svenske barn ikke skifter underbukse.

Ragnar gir oss historie om detektiven Hårlock Schjølms, fargelegge Lambertseter og lære å telle med kongefamilien. Kongen kommer garantert. Du har ventet lenge, og endelig er den her: Boken som snakker om elefanten i rommet! Og, ja: Du kommer til å få se verdens minste agurk. Endelig.

Forfatteren har skrevet en kreativ bok. Her får vi kunnskap og får svar på hva vi lurer på. Den humoristisk fra første side og passer for folk i alle aldre. Den er fengende og vakkert illustrert. “Vikarlærer Aalbus kosetime”, gir leserne koselige og underholdende stunder. Jeg har valgt å gi Ragnar’s bok terningkast 4! Kunnskapsrik og interessant bok.

 

Bakside informasjon om boken:

“Ragnar er vikaren til vikaren. Han er sønn av en lærer, så han vet det meste. I alle fall mener han det selv. Du tror kanskje du vet mye? Ragnar vet mer. Han er som en levende o-fagstime. Spør foreldrene dine hva o-fag er. Eller les Vikarlærer Aalbus kosetime! Her får du svar på alt du ikke visste at du ikke visste: Hva er et jordeple? Hva er forskjellen på en panda og en spekkhugger? Hva er banning? Lær om: Håndbagasje, fisk, ordet «Å», kjøtt, grønnsaker, hjernen, Bergen og hvorfor svenske barn ikke skifter underbukse. Du kan også lese om detektiven Hårlock Schjølms, fargelegge Lambertseter og lære å telle med kongefamilien. Kongen kommer garantert. Du har ventet lenge, og endelig er den her: Boken som snakker om elefanten i rommet! Og, ja: Du kommer til å få se verdens minste agurk. Endelig.”

 

Med julehilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Enaforlag. (2016). Vikarlærer Aalbus kosetime. Lokalisert 23.12.2016

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top