Helstøpt fortsettelse på Jørgen Brekkes ungdomsroman serie!

Forlag: Aschehoug

 

Sjanger: Ungdomsroman/Fantasy/Spenning

 

Forfatter: Jørgen Brekke

 

Sider: 192

 

Dato: 03.01.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelse:

Endelig er Jørgen Brekke tilbake med fortsettelsen av “Oppdrag Mars” serien. Dette er en ekstremt spennende og helstøpt ungdomsroman. Les min anmeldelse av hans første bok “Akademiet” Her!

Roman handler om tolv utvalgte ungdommer som gjør seg klare til å dra til Mars. For å slutte seg til de voksne som allerede er der. Men Østtsarriket rasler med sablene, de okkuperer Norge. Like før de tolv er klare til å dra fra månen til Mars, blir basen deres utsatt for et selvmordsangrep. Det er med nød og neppe de klarer å flykte i romskipet, og på Mars venter nye utfordringer. For hvem er spionen fra Østtsarriket?

Allerede fra første side blir du dratt inn i en eksplosiv handling, der ungdommer spiller en særdeles stor rolle. Dette er oppfølgeren på “Akademiet” som var den første i “Oppdrag Mars” serien. Ungdommer har et oppdrag og det er å dra fra Månen til Mars. Men før de skal til å dra fra Månen, blir basen deres utsatt for et angrep. Det er en spion som står bak og på Mars venter flere utfordringer.

Jeg er virkelig begeistret for Jørgen Brekkes måte å skrive på. Brekke metter med denne boken både ungdom og voksne. Dette er en drivende godt roman og igjen viser han at han kan skrive. På lik linje som voksen romanene Brekke skriver, så finnes det en rød tråd som gjør litteraturen hans fengende.

“Reisen” er en gripende og fascinerende roman som virkelig kan anbefales. Det tar pusten fra deg som leser. For selv om den er laget for ungdommer, kan folk i alle aldre lese denne hårreisende spennende boken. Jeg gleder meg til å lese fortsettelsen på “Oppdrag Mars”!

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Tolv utvalgte ungdommer gjør seg klare til å dra til Mars, for å slutte seg til de voksne som allerede er der. Men Østtsarriket rasler med sablene, de okkuperer Norge. Like før de tolv er klare til å dra fra månen til Mars, blir basen deres utsatt for et selvmordsangrep. Det er med nød og neppe de klarer å flykte i romskipet, og på Mars venter nye utfordringer. For hvem er spionen fra Østtsarriket?

Dette er den andre boka i serien Oppdrag Mars.”

 

Med nyttårshilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Aschehoug.no. (2017). Reisen. Lokalisert 03.01.2018 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top