En eventyrlig lesefest!

Forlag: Bastion forlag

 

Sjanger: Eventyr/Roman

 

Forfatter: Santa Montefiore og Simon Sebag Montefiore

 

Dato: 04.01.2018

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“De kongelige kaninene fra London” er en gripende og eventyrlig reise fra første til siste side. En lesefest av de sjeldne. Santa Montefiore og Simon Sebag Montefiore har med romanen “De kongelige kaninene fra London”, laget en velskreven roman som inneholder en munter og rørende stemning. Dette er et litterært mesterverk som virkelig bør leses!

Leserne blir i denne boken kjent med kaninen Shylo. Han er den minste i familien, og søsknene gjør derfor alltid narr av ham. Men når Shylo snubler over en gjeng skumle rotter og overhører en ond plan mot den britiske dronningen, blir det opp til ham å stoppe dem! Vesle Shylo bestemmer seg for å reise til London, og varsle De Kongelige Kaninene om planene.

Santa Montefiore og Simon Sebag Montefiore er kjent for flere litterære godbiter. “De kongelige kaninene fra London” er deres nyeste utgivelse. Leserne blir med på en eventyrlig reise til London. En reise sett gjennom øynene til en kanin. Shylo legger ut på en spennende reise. Dette er en vakker, tankevekkende og rørende historie. “De kongelige kaninene fra London” er en bok som kan leses både av barn og voksne. En bok som virkelig bør leses. For livet er et eventyr. Alt i verden er mulig, iallefall med vilje, hell, en søt gulrot, en våt nese og en liten dose heltemot! Dette er en vakker lesefest som virkelig bør oppleves.

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Kaninen Shylo er den minste i familien, og søsknene gjør derfor alltid narr av ham. Men da Shylo snubler over en gjeng skumle rotter og overhører en ond plan mot den britiske dronningen, blir det opp til ham å stoppe dem! Vesle Shylo bestemmer seg for å reise til London, og varsle De Kongelige Kaninene om planene”

 

Med nyttårshilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Bastion.no. (2017). De Kongelige Kaninene fra London. Lokalisert 04.01.2018 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top