Forlag: Juritzen forlag

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Domenica De Rosa

 

Dato: 03.12.2017

 

Sider: 252

 

Kilde: Forhåndseksemplar

 

Selve anmeldelsen:

“Napolislekten”, utgis 16.01.2017 og jeg har anmeldelsen klar.

Domenica De Rosa har med “Napolislekten”, laget en velskrevet roman. Boken handler om Sophie som er en kvart italiensk, men gjennom sin karismatiske bestefar Cesare har hun en stor kjærlighet og stolthet for den italienske arven. Dette er en vakker, dramatisk og sterk roman.

Romanen fortsette med at en journalist begynner å stille spørsmål om Sophie sin bestefarens sympatier under krigen. Nå må Sophie motvillig stille spørsmål ved hvor stolt hun egentlig burde være. Hun legger ut på en reise i fortiden som tar henne fra 1800-tallets Napoli til det italienske kvarter i London og en av krigens glemte tragedier. Og underveis lærer hun noe svært viktig om seg selv.

Dere er en tankevekkende, tragisk og rørende roman. Den handler om å lete etter noe en har skjær. Domenica De Rosa, har skrevet en vakker bok på 252 sider. “Napolislekten”, er en prakt roman og tar leserne med på en gripende litterær reise. Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 5!

Det er bare å glede seg til 16.01.2017. Dette er en roman du virkelig bør lese. Anbefales sterkt!

 

Bakside informasjon om boken:

“Sophie er bare kvart italiensk, men gjennom sin karismatiske bestefar Cesare har hun en stor kjærlighet og stolthet for den italienske arven. Men når en journalist begynner å stille spørsmål om bestefarens sympatier under krigen, må Sophie motvillig stille spørsmål ved hvor stolt hun egentlig burde være. Hun legger ut på en reise i fortiden som tar henne fra 1800-tallets Napoli til det italienske kvarter i London og en av krigens glemte tragedier. Og underveis lærer hun noe svært viktig om seg selv.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Juritzen.no. (2017). Napolislekten. Lokalisert 03.01.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top