Forlag: Lyst forlag

 

Sjanger: Roman/Kriminal/Spenning

 

Forfatter: Kristin Remøe

 

Dato: 02.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Hvit gudinne”, er en sterk roman om livets valg og vanskelige avgjørelser. Kristin Remøe har skrevet en dyster, viktig, alvorlig og til tider spennende roman. Boken tar for seg tema som utroskap, sykdom, bedrageri og underslag. Forfatteren topper handlingen med drap. Dette er virkelig en imponerende roman.

Vi møter i “Hvit gudinne”, Roland Gregersen. Han er en vellykket foredragsholder i slutten av 30-årene, som er bosatt sammen med sin kone og to små tvillingssønner i Sandefjord.

Vi møter også Irma, en sterk og selvstendig kvinne som lykkes i det meste, og alle de tilsynelatende vellykkede venninnene hennes.

Bak den vellykkede fasaden er ting slett ikke like rosenrødt. For bak fasaden skjuler det seg utroskap, sykdom og underslag. Handlingen toppes med drap. Roland er ikke den sjarmerende mannen han gir seg ut for å være, og når Irma og Roland møtes får dette skjebnesvangre konsekvenser for dem begge.

Dette er en roman som er alvorlig og spennende. Kristin har skrevet en imponerende roman som byr på en sterk, dyster og spennende handling. Beskrivelsene er idylliske og sjokkerende. Kristin imponerer med sine formuleringer. Mellom to permer får du innblikk i en verden med utroskap og bedrageri.

Romanen “Hvit gudinne”, har jeg valgt å gi terningkast 5! Fantastisk roman, som både er alvorlig og realistisk. Den byr på spennende skildringer og beskrivelser. Dette er en litterær godbit!

 

Bakside informasjon om boken:

“I romanen «Hvit gudinne» møter vi Roland Gregersen, en vellykket foredragsholder i slutten av 30-årene, som er bosatt sammen med sin kone og to små tvillingssønner i Sandefjord. Vi møter også Irma, en sterk og selvstendig kvinne som lykkes i det meste, og alle de tilsynelatende vellykkede venninnene hennes.

Men bak den vellykkede fasaden er ting slett ikke like rosenrødt. For bak fasaden skjuler det seg utroskap. Sykdom. Bedrageri og underslag. Og drap … Heller ikke Roland er den sjarmerende mannen han gir seg ut for å være, og når Irma og Roland møtes får dette skjebnesvangre konsekvenser for dem begge. Men kan hun være hans hvite gudinne?”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Forlagshusetivestfold.no. (2016). Hvit gudinne. Lokalisert 03.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top