Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Clare Mackintosh

 

Dato: 12.02.2017

 

Sider: 384

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Jeg ser deg” er en fengende og psykotisk kriminalroman. Clare Mackintosh har laget en velskreven og underholdende roman. Dette er en intens, brutal, skremmende og spennende bok. Igjen viser Clare sitt talent som kriminalforfatter. Dette er en realistisk og urovekkende oppfølgeren til Macintoshs debutroman “Jeg lar deg gå”. En roman som berører leserne dypt. Dette er virkelig en kriminalroman jeg kan anbefale.

Romanen handler om at Zoe Walker en dag ser sitt eget ansikt stirre tilbake fra en annonse i avisen. Det er et kornete bilde og et telefonnummer under. Dagen etter er det bilde av en annen kvinne i samme annonse, og det samme skjer neste dag. Zoe oppdager til sitt sjokk at disse kvinnene er ofre for voldelige forbrytelser. Og snart utvikler paranoiaen hennes til fullstendig panikk. For Zoe er helt sikker på at hun er det neste offeret.

Dette er en psykotisk thriller. Forfatteren har skrevet et genialt plott. Den er underholdende og et hakk bedre enn debuten, “Jeg lar deg gå”. Clare Mackintosh har med “Jeg ser deg”, skrevet et litterært mesterverk. Dette er en kriminalroman du virkelig bør lese. Forfatteren skrevet en bok, som kan få nakkehårene til å reise seg. Dette er en gripende og solid kriminalroman.

Jeg har valgt å gi denne romanen, terningkast 5.

 

Bakside informasjon om boken:

“En dag ser Zoe Walker sitt eget ansikt stirre tilbake fra en annonse i avisen. Det er et kornete bilde og et telefonnummer under. Dagen etter er det bilde av en annen kvinne i samme annonse, og det samme skjer neste dag. Zoe oppdager til sitt sjokk at disse kvinnene er ofre for voldelige forbrytelser. Og snart utvikler paranoiaen hennes til fullstendig panikk. For Zoe er helt sikker på at hun er det neste offeret”

 

Med litterær hilsen

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2017). Jeg ser deg. Lokalisert 10.02.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top