"Syndenes forlatelse" av John Hart

Forfatter: John Hart

 

Forlag: Font forlag

 

Dato: 08.07.2016

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Sider: 560

 

Kilde: Forhåndseksemplar

 

Kommer: 01. September 2016

 

Selve anmeldelsen:

Til høsten, er endelig John Hart tilbake etter 4 år med pause. Det er Font forlag som står for norsk utgivelsen av Hart`s femte roman. Samme forlag har også stått bak utgivelsen til forfatteren`s forrige romaner. Hart har igjen skapt en spennende, mystisk, grøssende, kald og dyster spenningsroman. “Syndens forlatelse”, er et nytt mesterverk fra en profilert forfatter.

Romanen “Ved elven”, fra 2011 er etter min mening Harts beste roman. Forfatteren bøker er som oftest preget av troverdige og realistiske handlinger. Temaene er som oftest kjente samfunns-tema. Til tider kan en føle tilstedeværelse og du grøsser av bøkenes flere øyeblikk. Mest kjente er Hart for sin måte å skape kald, grøssende og beundringsverdig spenning.

“Syndenes forlatelse”, som utgis til høsten er et imponerende, mektig og sterkt comeback. Et gjensyn med en forfatter som har gitt oss som nevnt realistiske og grøssende spenningsromaner. I kommende boken “Syndenes forlatelse”, utforskning forfatteren menneskets utholdenhet og tillit i møte med svik.

Du blir kjent med Elizabeth Black som regnes som helt etter å ha reddet en jente fra kidnapping, men Black bærer på en mørk hemmelighet.

Du blir også kjent med en uskyldig dømt ved navn Adrian Wall. Romanen er full av spennende øyeblikk, der du til tider blir sjokkert. Det er ingen tvil om at uskyldig dømte er et av temaene for denne spenningsromanen.

John Hart, har igjen skapt en troverdig, sjokkerende, intens, storslagen og dyster spenningsroman. Forfatteren klarer å holde spenningen oppe fra første til siste side. Med boken “Syndenes forlatelse”, klarer forfatteren igjen å sjokkere. Det er bare å ta av seg hatten for Hart.

Dere lesere har virkelig noe å glede dere til. Av alle utgivelsene som kommer til høsten, vil Hart score høyt. Så det eneste jeg har å si er, kjøp boken til høsten, du vil ikke angre. 01. September er utgivelses datoen.

 

Jeg har valgt å gi boken terningkast 6!

Jeg er meget imponert over Hart og anbefaler de fleste bokelskere å kjøpe boken den 01. September 2016

 

SETT AV PENGER OG DATOEN, 01. SEPTEMBER 2016 ER MESTERHJERTEN HART TILBAKE, BEDRE ENN NOEN GANG!!!!

 

Bakside informasjon om boken:

“Elizabeth Black er en omstridt helt, politikvinnen som egenhendig reddet en ung jente fra en låst kjeller og drepte to brutale kidnappere. Men hun er også en kvinne med en fortid og en hemmelighet. Og hun er ikke den eneste. Politimannen Adrian Wall blir endelig løslatt etter tretten års fengsling og mishandling for et drap han kanskje ikke har begått. Den første han møter utenfor murene er en fjortenåring som venter på ham med en revolver for å hevne drapet på sin mor. Men gutten er Adrians minste problem ? han erkjenner snart at livet var tryggere i fengsel. Og mens de alle på hver sin måte søker syndenes forlatelse, blir et lik svøpt i mykt lin oppdaget på alteret i en forlatt kirke dypt inne i skogen”

 

Med bokhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Font forlag (2016). Syndenes forlatelse. Lokalisert 2016 på internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

2 thoughts on “Etter 4 år, er Hart endelig tilbake med enda et mesterverk!

  1. God omtale av ein bok eg gledar meg til å lese. Brødrene fra Iron House er mi favoritt Hart-bok – hittil.
    Du har ein interessant blogg. Eg fann bloggen din heilt tilfeldig via bokelskere.no – og ser at me har mange felles bøker og ganske lik lesesmak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top