Forlag: Panta forlag

 

Sjanger: Roman/Spenning/Science-fiction

 

Forfatter: Andy Weir

 

Dato: 12.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Bli med en tur i verdensrommet i denne skremmende og spennende romanen. “Marsboeren”, handler om en brutal ulykke som skjer under en ekspedisjon til Mars. Vi følger en astronauts kamp om livet. Dette er en science-fiction preget roman, som både er sjokkerende og realistisk.

Andy Weir har skrevet om en astronaut, som blir etterlatt på Mars. Personen har ingen mulighet til å kontakte Jorden. Han har forsyninger for 11 måneder. Redningsaksjonen kommer om fire år. Tidligst. Men han nekter å gi opp.

Dette er en roman, som kan få nakkehårene til å reise seg. I “Marsboeren”, følger du hovedpersonen dag for dag. Her følger du astronautens logg.

Andy har skrevet en realistisk, brutal, sterk, spennende, tankevekkende og rørende. Romanen handler om en brutal ulykke som skjer under en ekspedisjon. Der en astronaut blir værende igjen. Dette er en litterær reise om en kamp for å beholde livet. “Marsboeren”, er en dyster, sjokkerende og eksplosiv roman.

Jeg har valgt å gi Andys bok terningkast 5! En litterær godbit! Boken er også filmatisert med Matt Damon i hovedrollen.

 

Bakside informasjon om boken:

“En eksepdisjon til Mars. En stygg ulykke. En manns kamp for å overleve. En astronaut er etterlatt på Mars. Uten mulighet til å kontakte Jorden. Han har forsyninger for 11 måneder. Redningsaksjonen kommer om fire år. Tidligst. Men han nekter å gi opp.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Pantaforlag.no. (2015). Marsboeren. Lokalisert 12.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top