Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Clare Mackintosh

 

Dato: 09.10.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Endelig en kriminalroman om frykt, det liker vi!

For en spennende roman Clare Mackintosh har skrevet. “Jeg lar deg gå”, er brutal, sjokkerende og intens på en og samme tid.

Vi blir i denne romanen vitner til det verst tenkelige en mor kan oppleve. Hun mister sin sønn brutalt i bilulykke. Bilen kjører fra åstedet, og lokalsamfunnet i Bristol er rystet. Alle snakker om ulykken.

Moren, Jenna Gray forlater alt og drar til den avsidesliggende kystbyen Port Ellis i Wales. Her lever med sorg, skyldfølelse og frykt. Når livet en gang begynner å ta henne igjen er hun ute etter hevn.

Dette er en spennende, sorgfull, rørende og brutal historie. En kriminalroman som du sjelden har lest eller sett maken til. Dette er en roman som garanterer at tårene vil renne, enten du selv har en sønn eller kjenner noen med en. Dette er en sterk og trist kriminalroman, som vil gi deg som leser mye.

“Jeg lar deg gå”, er en av de sterkeste romanen jeg har lest, velger dermed å gi terningkast 5!

Imponerende bok om sorg, hevn, skyldfølelse og frykt!

 

Bakside informasjon om boken:

Er det mulig å flykte fra alt og starte på nytt? Det verst tenkelige en mor kan oppleve. Hun slipper hånden til den fem år gamle sønnen sin ? som vil løpe til huset deres på den andre siden av gaten ? da han brått og brutalt blir truffet av en bil. Bilen kjører fra åstedet, og lokalsamfunnet i Bristol er rystet. Alle snakker om ulykken. Hvordan kunne dette skje? Hvordan kan noen leve med seg selv etter å ha latt livet av en fem år gammel gutt?

Jenna Gray bestemmer seg for å forlate alt. Hun drar til den avsidesliggende kystbyen Port Ellis i Wales. Men hun hjemsøkes av bilder fra ulykken, og lever med sorg, skyldfølelse og frykt. Da livet så smått begynner å få mening igjen, vender fortiden tilbake med full kraft.”

 

Med en sterk bokhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Cappelen Damm.no. (2016). Jeg lag deg gå. Lokalisert 09.10.2016 på internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top