Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Luke Delaney

 

Dato: 09.10.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

WOW, for en brutal spenning!

“Uten nåde”, er uten tvil en av de beste kriminalromanene jeg har lest!

Jeg er målløs. Vi følger i denne romanen Sean Corrigan. Han er ikke som andre drapsetterforskere. Han har en evne, evnen til å forstå ondskap.

Denne evnen er for ham traumatiske. Grunnen til denne evnen er den, dunkle fortid som gjør at han kan gjenkjenne det mørke hos andre. Dette gir ham en klar fordel i jakten på forbrytere. Nå herjer en seriemorder i Londons gater. Morderen har verken motiv, nåde eller anger. Corrigan blir nødt til å stole på instinktene sine. Det er få spor å gå etter, og de har ingen tid å miste.

Boken er spennende fra første til siste side. En spesiell roman, men fengende og solid. Jeg er imponert over måte Luke Delaney formidler handling på. Måten han beskriver omgivelsene på er meget spesielt, men også meget fengende.

Dette er en roman, du kommer til å bli fengslet til. Helt til du har lest siste setning!

Sier ikke mer enn at dette er et soneklart, terningkast 6!

 

Bakside informasjon om boken:

“Sean Corrigan er ikke som andre drapsetterforskere. Han har en egen evne til å forstå ondskap, for hans egen traumatiske og dunkle fortid gjør at han kan gjenkjenne det mørke hos andre. Det gir ham en klar fordel i jakten på forbrytere. Nå herjer en seriemorder i Londons gater. En som dreper kaldt og hensynsløst ? tilsynelatende uten verken motiv, nåde eller anger. Corrigan blir nødt til å stole på instinktene sine. Det er få spor å gå etter, og de har ingen tid å miste.”

 

Med en varm bokhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Cappelen Damm.no. (2016). Uten nåde. Lokalisert 09.10.2016 på internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top