Forlag: Juritzen forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Jan- Erik Fjell

 

Dato: 09.10.2016

 

Sider: 550

 

Kilde: Forhåndseksemplar

 

Selve anmeldelsen:

Endelig er Jan- Erik Fjell ute med sin 5 bok om Anton Brekke, en flåkjeftet etterforsker fra Kripos.

“Et mesterverk av en bok!”, etter min mening!

Anton Brekke må i denne romanen, ta turen til USA, nærmere bestemt Las Vegas. Der Elliot Applebaum i 1978, styrer syndenes by og forelsker seg i en ung, norsk jente som følger den amerikanske drømmen.

Spenningen begynner med at en bilmekaniker finner knokler fra en menneskehånd i understellet på en gammel Cadillac. Dette fører til at Kripos sender Anton Brekke til Fredrikstad for å etterforske drapet på en middelaldrende kvinne. Anton har ingen anelse på hva dette kan være. Men må ettersøke saken videre.

Dette er en av de beste og mest spennende kriminalromanene jeg har lest. Romanen holder spenningen oppe fra første til siste side.

I denne boken blir to dystre, brutale og dype historiene flettes sammen. Vi får ta del i Anton Brekkes viljestyrke, noe som møter kraftig motstand når han må reise påjobb til Las Vegas.

Selv har jeg lest alle de 4 forrige bøkene til Fjell og er imponert over hans forfatterskap.

Men med “Lykkejegeren”, viser Jan- Erik Fjell sitt solide talent som forfatter. Dette er en bauta av en kriminalroman. En av de beste bøkene jeg har lest i 2016. Aldri før har det vært like spennende å følge Anton Brekke på jobb. Vi får ta del i et eventyr som er spennende fra første til siste side og vi blir bedre kjent med måte forfatteren skriver på. Jeg er meget imponert.

Jeg gleder meg til neste bok i serien om Anton Brekke og gir Jan- Erik Fjells siste bok “Lykkejegeren”, terningkast 6!

MEGET IMPONERT!

 

PS: Anbefaler de 4 forrige bøkene av Fjell- Utgitt av Juritzen forlag!

 

Bakside informasjon om boken:

“ANTON BREKKES STØRSTE UTFORDRING, NÅ STÅR MER PÅ SPILL ENN NOEN GANG.

NORGE, NÅTID: En bilmekaniker finner knokler fra en menneskehånd i understellet på en gammel Cadillac. Kripos sender Anton Brekke til Fredrikstad for å etterforske drapet på en middelaldrende kvinne.

LAS VEGAS, 1978: Elliot Applebaum styrer syndenes by og forelsker seg i en ung, norsk jente som følger den amerikanske drømmen.

De to historiene flettes sammen, og Anton Brekkes viljestyrke møter kraftig motstand når han må reise påjobb til Las Vegas.”

 

Med bokhilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Jurtizen forlag.no. (2016). Lykkejegeren. Lokalisert 09.10.2016 på internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top