Forlag: Bazar forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Christoffer Carlsson

 

Dato: 12.01.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Christoffer Carlsson har med romanen “Den enøyde kaninen”, skrevet en ekstremt spennende og intens bok. Dette er en skremmende, sjokkerende og dyster kriminalroman som kan få nakkehårene til å reise seg.

Boken tar oss med til utsiden av det lille tettstedet Dalen. Der ligger det et forlatt, gammelt hus. Det er det første David Flygare får vite da han kommer hjem til barndomstraktene på sommerferie. Sammen med fem venner tilbringer David de lange sommerdagene ved huset. De slapper av, soler seg, griller, drikker og gjør noen innbrudd i nattens mørke. Tyvegodset gjemmer de i huset.

Men det som begynner som uskyldig småkriminalitet, går over i mer alvorlige lovbrudd, og snart er det ikke bare tyvegods som må gjemmes i huset. Det lille samfunnet der alle kjenner alle, rystes av hendelsene. David befinner seg med ett viklet inn i et mareritt av løgner, svik og forbrytelser som truer med å sluke ham helt.

Christoffer Carlsson har skrevet en realistisk kriminalroman. “Den enøyde kaninen”, er en velskrevet roman. Forfatteren har skrevet en skremmende, dyster og ekstremt spennende bok. Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 4! Dette er et litterært mesterverk, som virkelig bør oppleves.

 

Bakside informasjon om boken:

“Utenfor det lille tettstedet Dalen ligger det et forlatt, gammelt hus. Det er det første David Flygare får vite da han kommer hjem til barndomstraktene på sommerferie. Sammen med fem venner tilbringer David de lange sommerdagene ved huset. De slapper av, soler seg, griller, drikker og gjør noen innbrudd i nattens mørke. Tyvegodset gjemmer de i huset.

Men det som begynner som uskyldig småkriminalitet, går over i mer alvorlige lovbrudd, og snart er det ikke bare tyvegods som må gjemmes i huset … Det lille samfunnet der alle kjenner alle, rystes av hendelsene. David befinner seg med ett viklet inn i et mareritt av løgner, svik og forbrytelser som truer med å sluke ham helt.”

 

Med spennende bokhilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Bazarforlag.no. (2014). Den enøyde kaninen. Lokalisert 12.01.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top