Forlag: Juritzen

 

Sjanger: Erotisk roman

 

Forfatter: Emilie Edland

 

Sider: 349

 

Dato: 23.03.2017

 

Kilde: Forhåndseksemplar

 

Selve anmeldelsen:

Likte du “Calender Girl”, ble du fan av “Fifty Shades of Grey”, da vil du elske “Et sted på grensen”

Dette er Emilie Edland’s debut roman. “Et sted på grensen” er en humoristisk og alvorlig, erotisk roman. Den får deg til å svette og rødme fra aller første setning.

Forfatteren skildrer og beskriver handlingen på en dampende, dramatisk, sjokkerende, spennende, tankevekkende, unik og humoristisk måte. Dette er en lettlest bok, som de fleste bør lese.

Det er ingen tvil om at forfatteren har gjort store mengder research for å skrive denne romanen. Forfatteren er troverdig i beskrivelsene og til tider kan det virke som at hun selv har vært inspirasjon for sitt eget arbeid.

Leserne følger i Edland’s roman, et besettende forholdet mellom Nora og Nicholas. Edland har lagt handlingen til universitetsmiljøet. Det er ingen tvil om at leserne vil føle tilstedeværelse gjennom de 350 sidene.

Emilie Edland imponerer i sine beskrivelser og skildringer om ungdomslivet. Forfatteren går i dybden av hvordan universitetslivet er og du får virkelig et solid innblikk i ungdommers livssituasjon, seksualitet og tanker rundt forhold. Forfatteren treffer med sin dampende tematikk.

Edland’s roman handler som nevnt om Nora Adler-Ruud. Hun har full kontroll, i alle fall ifølge seg selv. Hun er verdensvant, selvsikker og ironisk til det aller meste. Men møtet med den tilbaketrukne, vakre foreleseren Nicholas West åpner en ny verden av lidenskap og begjær for Nora, og med den følger konsekvenser hun aldri hadde kunnet forestille seg.

 

Min konklusjon:

Emilie Edland’s debutroman er en erotisk bok, som både får deg til å bli flau og skaper en klein stemning gjennom de 350 sider. Den kan få deg til å svette og du kan kjenne deg igjen i flere situasjoner. Forfatteren er troverdig og realistisk i sine beskrivelser og skildringer. Dette er en litterær tur gjennom en jungel av erotiske beskrivelser.

“Et sted på grensen”, er virkelig en roman jeg kan anbefale. Dette er en dampende leseopplevelse fra første til siste side. En realistisk roman som tar deg dypt inn i erotiske beskrivelser og skildringer. Forfatteren har ikke spart på beskrivelsene og skildringene. Dette er en fengslende roman fra første til siste side.

Er det EN erotisk roman du skal lese dette året, så er “Et sted på grensen” boken du bør velge. Dette er en 350 siders lang opplevelse, som virkelig bør leses. En av de beste norske erotiske romanene jeg har lest på lenge. Spennende, sjokkerende og skremmende.

 

Mitt terningkast for boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Nora Adler-Ruud har full kontroll, i alle fall ifølge seg selv. Hun er verdensvant, selvsikker og ironisk distansert til det aller meste. Men møtet med den tilbaketrukne, vakre foreleseren Nicholas West åpner en ny verden av lidenskap og begjær for Nora, og med den følger konsekvenser hun aldri hadde kunnet forestille seg.”

 

Med litterær hilsen

 

Kilder:

Juritzen.no. (2017). Et sted på grensen. Lokalisert 23.03.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top