Forlag: Jæren forlag

 

Sjanger: Atlas/Flyfoto

 

Forfatter: Asle Haukland

 

Dato: 03.07.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Bakside informasjon om boken:

“Dette er Stavanger og Sandnes slik gjessene ser det på sin vei sydover. De ser langt, men også mange detaljer. Fotograf Asle Haukland gir deg en ny opplevelse av regionen, og bildene viser både Stavanger og Sandnes med detaljer du ikke har sett før. Det samme også fra Sola, Randaberg og Rennesøy. Stavanger og Sandnes fra lufta er en bok som vil brukes ofte. Her kan en studere detaljer fra regionen, og samtidig også noen fantastiske oversiktsbilder tatt fra 3-4000 meters høyde. Den vil være en flott gavebok i mange sammenhenger, og det er i tillegg engelsk tekst i boken.”

 

Har du noen gang ønsket å se Stavanger og Sandnes fra luften. Ja nå har du mulighet. Boken “STAVANGER OG SANDNES FRA LUFTA”, gir deg muligheten. Ved å se i denne boken får du oppleve vakre bilder av høye fjell, nydelige daler og en storartet natur. Det er lett å se at bildene er tatt av profesjonell fotograf. Måten bildene gjenspeiler naturen på en slik vakker måte. Asle er en dyktig fotograf og materialet er nærmest en fryd å se på.

Fotograf Asle gir oss bilder av Stavanger, Sandnes og området rundt (Sola, Randaberg og Rennesøy). For deg som er kjent i område vil du fort dra kjensel på bildene. Om du ikke er kjent, vil du fort elske plassen. Boken viser tydelig bilder av nydelig omgivelser. Du blir nærmest forelsket i plassen og det takket være den profesjonelle fotografen og forfatteren. Jeg er paff. Det er lenge siden jeg har sett så nydelig bilder. Asle har klart å skape et mesterverk og en perle av en bok.

Boken er også utstyrt med tekst under, slik du til tider vet hvor du befinner deg i luften.

“Stavanger og Sandnes fra lufta”, er et kunstverk av de sjeldne, en praktbok, et sted og natur leksikon og boken er nærmest en “MÅ HA BOK”. Bildene er tatt for å begeistre og du kan nærmest lene deg tilbake å nyte denne feelgood boken.

Til slutt ender det med at jeg gir boken, terningkast 5!

Boken er et godt stykke arbeid og et kunstverk av de sjeldne. Forfatteren og fotografen har klart å fange vakre omgivelser inn i en nydelig bok. Det er vanskelig å ikke bli begeistret. Boken anbefales på det varmeste!

Enten du bor i Rogaland, Østlandet eller Nord – Norge, vil boken begeistre de fleste.

 

Igjen: TERNINGKAST 5!!

 

Kilder:

Jæren forlag (2014). Stavanger og Sandnes fra lufta. Lokalisert på internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

2 thoughts on “En vakker fotobok, høyere over Sandnes og Stavanger kommer du ikke:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top