SÅ BLE DET KALDT:

Forlag: Liv forlag ved Forlagshuset i Vestfold

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Frode Eie Larsen

 

Sider: 360

 

Terningkast: 6

 

Dato: 19.08.2020

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Vell, hva skal man si om denne? Vent litt, det er mer riktig å tenke, hva kan man ikke si om denne? For en bedre leseopplevelse skal en lete lenge etter. Jeg er målløs og paff, etter å ha lest nok en Eddi Stubb-krim. Går det an å skrive så ekstremt godt, går det virkelig an! Frodes nye bok, får det til å gå kaldt langt nedover ryggen min, bokstavelig talt. Det er en fryd å lese, den er så gjennomført, så kompakt, så original, så heftig og en hårreisende godbit du ikke kan la være å lese denne høsten. Dette er krim av ypperste klasse, ingen tvil om det. Frode har med årene klart å klarte lengre og lengre opp på stigen, spør du meg, er han nesten i divisjon med de store gutta Jæger, Nesbø, Horst og Egeland, eller er han det, du får dømme selv. Den er uansett en helstøpt pageturner, som garantert vil bli en stor favoritt hos deg.

Dette er en 360 sider med altoppslukende og gripende spenning, samt med unike og sjarmerende karakterer. Alt er lokt sammen til et durabelig bra plott, en nesten ikke kan forstå at det går an å skrive. Dette er for meg en klar favoritt i høst, og jeg håper Riverton-klubben tar denne boken tett inntil sitt bryst, for dette er Riverton-materiale. For allerede fra første side merket jeg at dette var en leseopplevelse helt utenom det vanlige, noe av det beste forfatteren har skrevet i sitt liv spør du meg. Jeg har ikke ord, slå meg gjerne, slik jeg glemmer, for jeg vil lese den på ny, og er misunnelig på de som har den til gode, eller vent litt misunnelsen er større, de som har alle bøkene i serien til gode, ja de er så innmari heldig. Frode er et krimgeni og et forfattertalent vi skal være stolt over er norsk, slik er det med den saken!

 

Bakside informasjon om denne boken:

“I Larvik blir en kvinne kidnappet etter en kveld på byen, og sporene leder Eddi Stubb utenlands. Der tar saken en brå og uventet vending da en ny tragedie inntreffer. Så forsvinner nok en person, og saken kommer ubehagelig tett på Eddi. I denne iskalde spenningsromanen avdekkes løgner, svik og grufulle familiehemmeligheter. Klarer politiet å få finne løsningen, før liv går tapt? I “Så ble det kaldt” tar forfatteren oss tett på personene og handlingen, man suges inn i fortellingen og slipper ikke ut før siste side er lest.”

 

Med sensommer hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Forlagshusetivestfold.no. (2020). Så ble det kaldt. Lokalisert 19.08.2020 på internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top