Forlag: LIV forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Erling Greftegreff

 

Dato: 17.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Trekkfuglene”, er en ekstremt spennende roman. Erling Greftegreff debuterer med et mesterverk. Dette er en dramatisk, brutal, spennende og fengende kriminalroman. Erling har skrevet en velskrevet bok. Denne er virkelig til å anbefale.

Boken handler om to eldre menn som blir funnet brutalt drept i Hønefoss. Dette resulterer i at politiførstebetjent Wilhelm Gran, blir satt på saken. Gran, som enda ikke har opplevd den store motivasjonen i jobben, får hjelp fra uventet hold. Etter kort tid ledes sporene over enorme avstander, både i tid og geografi.

Gamle hendelser dukker også opp fra fortiden, men det mest skremmende av alt, er at det meste peker mot en brutal og hensynsløs drapsmann med unike egenskaper. Helt ulikt alt annet de tidligere har stått overfor. At han er villig til å gå svært langt for ikke å bli tatt, gjør ikke presset mindre. Wilhelm Gran kjenner omsider jaktinstinktet bruse igjen, og henter fram sin gamle, avskiltede tjenestehund, den enorme schæferen Satan. Jakten er i gang.

Erling Greftegreff, har skrevet en ekstremt spennende kriminalroman. Den er dramatisk og sjokkerende fra første til siste side. “Trekkfuglene”, er en debut roman som virkelig er tankevekkende. Boken er velskrevet og kan virkelig anbefales. En av de bedre debut romanene jeg har lest.

Jeg har valgt å gi Erling’s bok terningkast 6! Erling imponerer med sine skildringer, sine beskrivelser og romanens handling. Et mesterverk av en roman. Erling viser sitt talent som forfatter allerede fra første side.

 

Bakside informasjon om boken:

“Når to eldre menn blir funnet brutalt drept i Hønefoss, blir politiførstebetjent Wilhelm Gran satt på saken. Gran, som ikke har opplevd den store motivasjonen i jobben etter at han ble sparket som hundefører, får hjelp fra uventet hold, og etter kort tid ledes sporene over enorme avstander, både i tid og geografi. Gamle hendelser dukker opp fra fortiden, men det mest skremmende av alt, er at det meste peker mot en brutal og hensynsløs drapsmann med unike egenskaper, helt ulikt alt annet de tidligere har stått overfor. At han er villig til å gå svært langt for ikke å bli tatt, gjør ikke presset mindre. Wilhelm Gran kjenner omsider jaktinstinktet bruse igjen, og henter fram sin gamle, avskiltede tjenestehund, den enorme schæferen Satan. Jakten er i gang.”

 

Med spennende bokhilsen

 

Kilder:

Forlagshusetivestfold.no. (2016). Trekkfuglene. Lokalisert 18.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top