En humoristisk og vakker roman!

Forlag: Lydbokforlaget

Sjanger: Roman/Humor

Forfatter: Janne S. Drangsholt

Innleser: Ingrid Bergstrøm

Kilde: Lydfil

"Ingrid Winters makeløse mismot", er en humoristisk og underholdende roman. Janne S. Drangsholt, har skrevet en vakker og tankevekkende bok.

Ingrid Bergstrøm står for innlesing av romanen. Hun skaper en følelse av tilstedeværelse og gjør det på en fengende og interessant måte. Bergstrøm imponerer med sin stemme.

I Jannes roman, blir leserne kjent med Ingrid Winter. Hun sitter fast. I huset hun ikke får solgt, i FAU-møter, i jobbkonflikter, i frykten for dørselgere, i et ekteskap som har mistet gnisten, i sin egen hverdagsangst. Bedre blir det ikke når hun ufrivillig blir plukket ut som representant i en jobbdelegasjon til St. Petersburg. Det skal være starten på forskningssamarbeid over landegrensene, men med Ingrid Winters deltagelse utarter det raskt til kaos, trusler om å bli sendt til Sibir og hostesaft som ikke er hva den utgir seg for å være. Men kanskje er en dose kaos akkurat det som trengs når alt har stivnet i et liv?

"Ingrid Winters makeløse mismot", er et mesterverk av en roman. Den byr på underholdende og humoristiske leseropplevelser. Janne S. Drangsholt har laget en velskrevet roman. Med Ingrid Bergstrøm måte å lese romanen på, får lytterne en god dose humor. Jeg har valgt å gi denne romanen terningkast 5! Janne har skrevet et mesterverk av en bok. En Feelgood roman. Denne kan jeg virkelig anbefale!

Bakside informasjon om lydboken:

"Gjør deg klar til å bli underholdt! Her er første bok om Ingrid Winter!

Ingrid Winter sitter fast. I huset hun ikke får solgt, i FAU-møter, i jobbkonflikter, i frykten for dørselgere, i et ekteskap som har mistet gnisten, i sin egen hverdagsangst. Bedre blir det ikke når hun ufrivillig blir plukket ut som representant i en jobbdelegasjon til St. Petersburg. Det skal være starten på forskningssamarbeid over landegrensene, men med Ingrid Winters deltagelse utarter det raskt til kaos, trusler om å bli sendt til Sibir og hostesaft som ikke er hva den utgir seg for å være. Men kanskje er en dose kaos akkurat det som trengs når alt har stivnet i et liv?"

Med lyttehilsen fra Boktimmy

Kilder:

Lydbokforlaget.no. (2016). Ingrid Winters makeløse mismot. Lokalisert 17.01.2017 på Internett https://www.lydbokforlaget.no/node/48623?format=LYDFIL

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top