Situasjonskomedie i verdensklasse!

Forlag: Lydbokforlaget

Sjanger: Roman/Humor

Forfatter: Janne S. Drangsholt

Spilletid: 05.55.36

Innleser: Ingrid Bergstrøm

Kilde: Lydfil

"Winter i verdens rikeste land", er den frittstående oppfølgeren til Janne S. Drangsholt's forrige roman. Dette er situasjonskomedie, humor og underholdning i verdensklasse etter min mening. Igjen viser Janne sitt talent som forfatter.

Ingrid Bergstrøm, leser romanen på en imponerende måte. Dette er virkelig en tankevekkende roman. En lydbok jeg virkelig kan anbefale.

Igjen blir vi med Ingrid Winter, på eventyr. Nå er hun tilbake. Hun lever med en kaotiske familie, på en håpløs arbeidsplass, med et altfor dyrt hus og som bare byr på problemer, og som om ikke det var nok.

Den Perfekte Familien flytter inn ved siden av, og Ingrids gamle morfar er i ferd med å miste grepet fullstendig. Samtidig er Ingrids indre demoner alltid beredt til å gjøre en vanskelig situasjon enda litt vanskeligere.

Drangsholt har igjen laget en velskrevet roman. Den byr på humoristiske, dype, sjokkerende, realistiske og underholdende beskrivelser og skildringer. Med Bergstrøm som Innleser får vi virkelig følelse av tilstedeværelse. Ingrid skaper med sin stemme en fengende lydbok. Det er virkelig herlig å høre på hennes fremføring. Janne har igjen vist sitt talent som humoristisk roman forfatter. Dette er etter min mening talentfull humor. Underholdning av ypperst kvalitet.

Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 6! WOW, for en roman! For en handling og for en forteller glede. Dette er virkelig en lydbok jeg kan anbefale.

Bakside informasjon om lydboken:

"Ingrid Winter er tilbake, og med henne den kaotiske familien, den håpløse arbeidsplassen, det altfor dyre huset som bare byr på problemer, og som om ikke det var nok:

Den Perfekte Familien flytter inn ved siden av, og Ingrids gamle morfar er i ferd med å miste grepet fullstendig. Samtidig er Ingrids indre demoner alltid beredt til å gjøre en vanskelig situasjon enda litt vanskeligere."

Med litterær hilsen

Kilder:

Lydbokforlaget.no. (2016). Winter i verdens rikeste land. Lokalisert 17.01.2017 på Internett https://www.lydbokforlaget.no/node/48627?format=LYDFIL

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top