Forlag: Juritzen forlag

 

Sjanger: Kriminalroman/Politisk

 

Forfatter: Anders Lange

 

Dato: 10.11.2016

 

Sider: 270

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

For mange er Anders Lange kjent som tidligere politiker i partiet FRP. Dessverre gikk Lange bort før boken ble utgitt. Dette er en politisk, spennende og western preget kriminalroman. Ikke bare byr den på humor, men også brutal cowboy inspirert handling.

Boken er lagt til et latinamerikansk land i etterkrigstiden, der den tidligere norske skiløperen Trygve Tvedt levde under navnet Fernando Rubio. Etter et mislykket bankkupp blir hans taleevner og karisma lagt merke til i fengselet, og Fernando verves som presidentkandidat for det radikale partiet.

Anders Langes krim byr på en satirisk, actionfylt, politisk, kjærlighets inspirert og dyster handling.

“Herre, hold hjertene varme!”, er skrevet av en politiker som ønsket å fronte sitt politiske parti til sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep. Romanen formidler spenning og passer med det uendrede norske tidsbilde. Dette er virkelig en roman jeg anbefaler.

Anders Lange har skrevet en roman, som har ligget i 40 år på Stortinget, gjemt i en skuff. Den fikk ikke sett dagslys før Per Sandberg ble fiskeriminister. Den avdøde Lange har skrevet en eksplosiv spenningsroman som tar for seg det norske samfunnet på en stormende, spenningsfull og satirisk måte.

“Herre, hold hjertene varme!”, er en sterk beretning om politiske ganstere og kjærlighetens makt. Denne romanen har jeg valgt å gi terningkast 5! Imponerende roman fra Anders Lange. Anbefales sterkt!

 

Bakside informasjon om boken:

“I et latinamerikansk land i etterkrigstiden lever den tidligere norske skiløperen Trygve Tvedt under navnet Fernando Rubio. Etter et mislykket bankkupp blir hans taleevner og karisma lagt merke til i fengselet, og Fernando verves som presidentkandidat for det radikale partiet. Det blir et skittent politisk spill, western-action med store penger, mystiske bånd til Norge og selvfølgelig kjærlighet!”

 

Med spennende hilsen

Kilder:

Juritzen.no. (2016). Herre, hold hjertene varme!. Lokalisert 11.11.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top