Få en solid innføring i psykologisk og kunnskap som kan hjelpe deg i å håndtere motgang!

Forlag: Cappelen Damm

Sjanger: Selvhjelp

Forfattere: Rebekka Egeland og Carina Poulsen

Sider: 288

Kilde: Innbundet

#Hverdagspsyk, er boken for deg som har problemer med livet. Den er proppet full med råd og tips. Dette er selvhjelpsboken som kan få deg riktig kjør og på veien mot et bedre psykologisk liv. Forfatterne av boken har skrevet en interessant og kunnskapsrik oppskriften mot et bedre liv. Dett er boken for deg som er langt nede i livet og opplever nedtur.

Rebekka Egeland og Carina Poulsen er profesjonell i sin avhandling. De gir leserne i denne boken en psykologisk innsikt og solid kunnskap på veien mot å lykkes i nåtiden og framtiden. Dette er virkelig en bok jeg vil anbefale. Her er oppskriften på å opplever lykke.

Boken gir deg som nevnt råd i livet for å oppleve oppgang i livet. Den gir tips på hvordan livet ditt kan rettes opp om du sliter. Dette er et praktisk verktøy til alle som ønsker å håndtere utfordringene man står ovenfor på en konstruktiv og god måte. En guide til å få det bedre, både med oss selv og omgivelsene.

#Hverdagspsyk, hjelper deg med å bli kvitt negative tanker. Den reduserer og gir deg mindre stress. Boken øker glede og hjelper deg med selvfølelse og selvtilliten.

Boken hjelper deg med å få orden på livet og gir deg en bedre hverdag. Den kan få deg til å senke skuldrene og den kan bygge opp selvtilliten din. Den passer for både dem som sliter med livet eller som bare har lyst på oppskrifter for å lykkes.

Denne boken har jeg valgt å gi terningkast 5!

En bedre selvhjelpsbok skal du lete lenge etter.

Bakside informasjon om boken:

"I #Hverdagspsyk får vi psykologisk innsikt og kunnskap som kan hjelpe oss å håndtere motgang og ha det bedre. For det er egentlig det vi ønsker oss – et liv som vi kan fungere i, hvor vi opplever færre negative tanker, mindre stress, mer glede og økt selvfølelse.

Forfatterne Rebekka Egeland og Carina Poulsen – som er psykologer men først og fremst mennesker som alle andre – viser på en tilgjengelig og ekte måte hvordan våre personlige egenskaper spiller seg ut i relasjoner med andre. Boken er et praktisk verktøy til alle som ønsker å håndtere utfordringene man står ovenfor på en konstruktiv og god måte. En guide til å få det bedre, både med oss selv og omgivelsene."

Med bokhilsen

Kilder:

Cappelendamm.no. (2016). #Hverdagspsyk. Lokalisert 11.11.2016 på Internett https://www.cappelendamm.no/_hverdagspsyk-rebekka-egeland-9788202512590

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top