En hjelp når livet er kjipt!

Forlag: Humanist forlag

Sjanger: Selvhjelp/Vitenskap

Forfatter: Oda Rygh

Kilde: Innbundet

"Når livet er kjipt", er en håndbok til ungdom og unge voksne som trenger tips til hvordan man holder hverdagen i gang. Oda Rygh har skrevet en bok som dekker temaer som energi- og tidsbruk, økonomi og rus. Boken er kunnskapsrik og full av tips og råd. Her får du hjelp til å hjelpe deg selv. Oda Rygh har basert boken på faglitteratur og intervjuer fra fagpersoner. Den inneholder også informasjon om hvordan du kan få hjelp fra andre.

Forfatteren har skrevet en bok som hjelper mennesker som er i oppturer og nedturer. Det er helt vanlig at livet føles kjipt iblant. Men noen av nedturene er større enn andre. Kanskje har du opplevd å bli syk eller deprimert, kanskje har du vært i en ulykke, kanskje har du mistet et menneske du er glad i – eller jobben din.

Slike nedturer er tøffe å oppleve, og dessverre påvirker de ofte også andre områder av livet. For eksempel er det fort gjort å glemme å betale regninger når man ikke orker å stå opp. Eller å drikke for ofte når man ikke har en jobb å gå til likevel. Og slik kan man plutselig sitte igjen med flere problemer enn man startet med.

Oda har skrevet en viktig bok. Dette er en selvhjelpene bok. Den gir tips og råd til folk som både føler oppturer og nedturer i livet. Forfatteren har laget en velskrevet bok som kan hjelpe de fleste som sliter i livet. Mellom to permer har Oda Rygh samlet fakta, råd, tips, intervjuer og illustrasjoner som er til stor hjelp for dem som sliter i livet, samme hva det måtte være. Jeg har valgt å gi boken terningkast 4! Den kan anbefales og er til stor hjelp.

Bakside informasjon om boken:

"Livet er fullt av oppturer og nedturer. Det er helt vanlig at livet føles kjipt iblant. Men noen av nedturene er større enn andre. Kanskje har du opplevd å bli syk eller deprimert, kanskje har du vært i en ulykke, kanskje har du mistet et menneske du er glad i – eller jobben din.

Slike nedturer er tøffe å oppleve, og dessverre påvirker de ofte også andre områder av livet. For eksempel er det fort gjort å glemme å betale regninger når man ikke orker å stå opp. Eller å drikke for ofte når man ikke har en jobb å gå til likevel. Og slik kan man plutselig sitte igjen med flere problemer enn man startet med."

Med en selvhjelpene hilsen

Kilder:

Humanistforlag.no.

(2016).

Når livet er kjipt.

Lokalisert 19.12.2016 på Internett https://www.humanistforlag.no/naar-livet-er-kjipt-en-haandbok-for-unge-folk-pocket.5888811-326504.html

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top