Vakker bok om livets oppturer og nedturer

Forlag: Spartacus forlag

 

Sjanger: Helse

 

Forfatter: Heike Faller

 

Illustratør: Valerio Vidali

 

Sider: 207

 

Dato: 08.12.2019

 

Terningkast: 5

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

«Hundre» er skrevet av den tyske forfatteren og journalisten Heike Faller og illustrert av italienske Valerio Vidali. Dette er en velskreven, tankevekkende, søt, gripende og vakker bok om livets mange oppturer og nedturer. «Hundre» er nærmest et komplett leksikon om hva en kommer til å oppleve i løpet av livet.

Med flotte og fargerike illustrasjoner og beskrivende og underholdende tekst, får leserne innblikk i alle stadiene i livet. Jeg satt igjen med stor klump i halsen av hva som har passet i mitt liv, med glede over hva som er i vente, og tårer i øynene om hvilke sorgfulle stunder som er i vente.

Dette er en velskreven bok, som ble fort ferdiglest. Jeg måtte lese «Hundre» flere ganger, dette for å få større forståelse, innblikk og oversikt over bokens innhold. Dette er en bok de fleste bør lese. For hver gang jeg leste boken, oppdaget jeg nye ting. Selv bare med å se på bildene i boken, fikk jeg essensen av hva som blir fortalt.

Dette er den perfekte bok for bestemor, bestefar, far og mor, søster og bror. Denne boken vil berøre og sjarmere mange lesere. Dette er en ren Berg-og-dalbane tur, der følelsene blir satt i svin. Her får leserne lære om de erfaringene som leserne vil få. Så denne boken bør du virkelig skaffe deg. Flott er den også, lett å forstå, og ikke min kjekk å lese.

 

Vaskeseddel informasjon om boken:

“Det første smilet, kysset, følelsen av ensomhet eller ekte kjærlighet. Her er livet tegnet ut som en fargerik reise gjennom tiden. Øyeblikkene fylt med glede og undring, de harde lærepengene og alle aha-opplevelsene. Hva lærte du da du var 3 år? Da du var 21? Hva med 45, 62 eller 84? Side for side, år for år følger vi hendelsene som til sammen utgjør et helt liv.”

Med førjulshilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Spartacus. (2019). Hundre. Lokalisert 08.12.2019 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top