Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Dokumentar/Kriminalitet

 

Forfatter: Sophie Kasiki

 

Sider: 224

 

Dato: 01.06.2017

 

Kilde: E-Bok

 

Selve anmeldelsen:

“Ut av mørket” er Sophie Kasiki’s sjokkerende og skremmende beretning om å være fanget og på flukt fra IS.

Sophie Kasiki er til vanlig bosatt i Paris og arbeider som sosialarbeider. Hun lot seg overbevise om å reise til Syria for å hjelpe. Dette ble starten på hennes store mareritt.

I Syria ble hun lurt og innesperret med sin fire år gamle sønn. Dette er en dyster, brutal og dramatisk historie som virkelig gir deg frysninger langt ned over ryggen. Sophie skildrer fangenskapet under IS på en troverdig måte. Hennes beskrivelser tegner et realistiske bilde av IS sitt regime.

Kasiki forteller om styrken kjærligheten hjemme i Frankrike ga henne. Hun gir oss et oversiktlig bilde av hennes kamp for å bli satt fri. Leserne får et innblikk i Sophie’s kamp mot slags farer for å redde sin sønn og få ham med seg hjem.

Dette er en rystende og gripende beretning om et regime som både er dyster, mystisk, brutal og sjokkerende. “Ut av mørket” er et omfattende møte og vitnesbyrd med IS. Dette er en mørke og mystisk historie. Forfatteren byr på spenning fra første til siste side i denne hårreisende beretningen om et fangenskap og en flukt fra IS.

Sophie Kasiki bok “Ut av mørket” kan virkelig anbefales. Dette er heftig og gripende spenning fra virkelighetene.

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Sophie Kasiki er sosialarbeider og lar seg overbevise om å reise til Syria for å hjelpe. Hun blir lurt og til slutt innesperret med sin fire år gamle sønn. Styrket av sin manns ubetingede kjærlighet hjemme i Frankrike, må hun stå opp mot alle slags farer for å redde sin sønn og få ham med seg hjem. Et enestående vitnesbyrd og en rystende fortelling fra det dypeste mørke.”

 

Med litterær hilsen

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2016). Ut av mørket. Lokalisert 01.06.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top