Forlag: Universitetsforlaget

 

Sjanger: Faktabok

 

Forfatter: Gaute Einevoll

 

Sider: 160

 

Dato: 10.09.2017

 

Kilde: E- bok

 

Selve anmeldelsen:

“Hva er fysikk”

Gaute Einevoll gir med denne boken leserne et omfattende innblikk i naturens kode og fysikkens metode. Dette er en kort, troverdig og lettlest innføring i fysikkens mange spørsmål og svar.

Boken viser blant annet hvordan fysikken har preget vårt moderne samfunn. Forfatterne gir leserne et kunnskapsrik innblikk i hvor viktig fysikk er i forhold til annen vitenskap.

Dette er en bok som virkelig kan anbefales. Gaute Einevoll har laget en velskreven framstilling av fysikk som naturens kode og dens metode.

For mange er fysikk et vanskelig fag. Forfatteren har med denne boken skrevet en fengende, engasjerende, kort og lystbetont introduksjon til det viktigste fysikkens har å by på. Dette er en interessant og kunnskapsrik framstilling av hvor mye fysikk preger det norske samfunn.

 

Mitt terningkast av boken:

–4

 

Bakside informasjon om boken:

“Hva er fysikk viser deg naturens kode og fysikkens metode. For mange er fysikk et vanskelig fag, men her gir forfatteren en engasjerende, lettfattelig og lystbetont introduksjon til faget.

Boken viser hvordan fysikken preget hele vårt moderne samfunn, og gir samtig innblikk i hvorledes fysikk forholder seg til andre vitenskaper.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Universitetsforlaget.no. (2007). Hva er fysikk. Lokalisert 10.09.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top