Forlag: Korall forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Luke Delaney

 

Dato: 16.12.2016

 

Sider: 480

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Luke Delaney er tilbake med andre kriminalroman om drapsetterforsker Sean Corrigan. “Grenseløs”, er en rå, intens, spennende og psykologisk thriller. Romanen handler som nevnt om Sean Corrigan, som har evnen til å forstå ondskap. Det på grunn av at hans egen dystre fortid gjør at han gjenkjenner det mørke hos andre. Dette er en skremmende, realistisk og brutal roman.

Boken handler om at flere kvinner forsvinner fra hjemmet sitt midt på lyse dagen. Sean og etterforskningsteamet gruer seg for å ta saken. Men da et lik blir funnet, skjønner Sean hva han må gjøre. Han må dykke ned i morderens mørke sinn for å forsøke å forstå hvordan han tenker. Men denne morderen ser ut til å vite akkurat hva han vil ha, og han stopper ikke før han får det.

“Grenseløs”, er en roman som holder spenningen oppe fra første til siste side. Den byr på realistisk handling og brutale beskrivelser. Forfatteren viser igjen sitt talent. Dette er en skremmende og ekte roman, som du virkelig bør lese. Jeg har valgt å gi Luke Delaney’s nye kriminalroman, terningkast 6!

WOW for en roman! Du kan virkelig glede deg til enda et skremmende, spennende og intens eventyr med drapsetterforsker Sean Corrigan.

 

Bakside informasjon om boken:

“Sean Corrigan har en særlig evne til å forstå ondskap, for hans egen dunkle fortid gjør at han gjenkjenner det mørke hos andre. Da flere kvinner forsvinner fra hjemmet sitt midt på lyse dagen, kvier først Sean og etterforskningsteamet seg for å ta saken. Men da et lik blir funnet, skjønner Sean hva han må gjøre: Han må dykke ned i morderens mørke sinn for å forsøke å forstå hvordan han tenker. Men denne morderen ser ut til å vite akkurat hva han vil ha, og han stopper ikke før han får det.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Korallforlag.no. (2016). Grenseløs. Lokalisert 16.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top