Forlag: Korall forlag

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Annette Haaland

 

Dato: 16.12.2016

 

Sider: 256

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Annette Haaland’s debut “Pastor Viveca og giftmordene”, er en vakker, tankevekkende og rørende roman. Den handler om Viveka som er en frikirkepastor. Hun begynner å bli lei av å ofre seg for andre. Boken forteller en sterk, morsom, underholdende og spennende historie.

Romanen handler om Viveca dom er frikirkepastor. Hun har fire barn og en distré mann, og så ofte hun kan stikker hun av til sin hemmelige kolonihytte. Viveka har også begynt å bruke T-skjorter med påtrykte tekster under prestekjolen. Der står det blant annet: ”Slutt å mase” og ”Legaliser dødshjelp”. Når en av kvinnene i kirkekaffe-komiteen blir funnet død, brer uroen seg i nabolaget.

Annette Haaland har skrevet en herlig, vakker, spennende og underholdende bok om hva det vil si å være et menneske. Den er realistisk og til tider kan leserne føle tilstedeværelse i beskrivelsene og skildringene. Dette er en litterær godbit og en historie du ikke må gå glipp av.

Annettes debut roman, får terningkast 5 av meg! En tankevekkende og sterk historie, samlet mellom to permer.

 

Bakside informasjon om boken:

“Viveka er en frikirkepastor som begynner å bli lei av å ofre seg for andre. Hun har fire barn og en distré mann, og så ofte hun kan stikker hun av til sin hemmelige kolonihytte. Viveka har også begynt å bruke T-skjorter med påtrykte tekster under prestekjolen. Der står det blant annet: ”Slutt å mase” og ”Legaliser dødshjelp”. Når en av kvinnene i kirkekaffe-komiteen blir funnet død, brer uroen seg i nabolaget.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Korallforlag.no. (2016). Pastor Viveka og giftmordene. Lokalisert 16.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top