Heftig erotikk mellom to permer!

Forlag: LIV forlag

 

Sjanger: Erotikk

 

Forfatter: May Britt Stendal

 

Dato: 30.12.2017

 

Kilde: Pocket

 

Selve anmeldelsen:

“Fristet” er den første damphete roman i May Britt Stendal’s erotiske univers. En serie som er bestående av tre bøker. Dette er heftig og dramatisk erotikk. Stendal’s erotiske univers, gjør “Fifty Shades of Grey” liten og ussel. “Fristet” er en roman som virkelig blir leses.

May Britt Stendal forteller i denne romanen om karrierekvinnen Eilin. Hun har en traumatisk opplevelse bak seg, men sammen med Erik blir livet lysere. Dagene fylles med erotiske opplevelse.

Erik forlater henne og Eilin sklir inn i et nytt brusende forhold.

May Britt Stendal har med “Fristet”, skapt et erotisk univers som virkelig kan anbefales. For likte du “Fifty Shades of Grey” og “Calender girl”, ja da vil du elske Stendal’s “Fristet”. Dette er heftig, sjokkerende og hårreisende erotikk. Det er neste som leserne kan føle tilstedeværelse i forfatterens detaljerte miljøbeskrivelsene. Lett er det også å bli kjent med personene i romanen. Når en først har begynt å lese, er det neste som om sidene damper vekk. Den er vanskelig å legge bort og jo lengre du kommer i boken, jo mer flau føler du deg. Selv fikk jeg nærmest dugg på øynene når jeg leste de røffe og heftige beskrivelsene.

Du kan virkelig se fram til å lese fortsettelsen av denne serien. May Britt Stendal erotiske roman, kan virkelig anbefales!

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Bok en i en erotisk serie på tre. Dette er historien om karrierekvinnen Eilin. Hun har en traumatisk opplevelse bak seg, men sammen med Erik blir livet lysere. Dagene fylles med erotiske opplevelse. Erik forlater henne og Eilin sklir inn i et nytt brusende forhold.”

 

Med romjulshilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Forlagshusetivestfold.no. (2016). Fristet. Lokalisert 30.12.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top