Et nytt og innholdsrik år i vente!

Året 2017!

For et fantastisk, sterkt og innholdsrikt år dette har vært. Jeg har blant annet hatt gleden av å møte flere profilerte forfattere (Bilder kommer senere i innlegget). Gjennom året har jeg fått oppleve og anmelde flere leseverdige romaner. Året har også bærer preg av flere hendelser. Med andre ord har dette vært et innholdsrikt år for meg, Boktimmy!

Våren 2017 hadde jeg gleden av å holde 2 bok prater, der det møtte opp en god mengde publikum. Det hele startet med bokprat ved Randaberg Folkebibliotek den 22. Mars. Senere på våren hadde jeg også bokprat ved Bokhuset I Stavanger!

Den 7. April 2017 ble jeg, Simen “#boktimmy” Ingemundsen nevnt i Jørgen Jægers intervju i Bergensmagasinet. Dette var enormt stort og bli nevnt i et slikt intervju.

I forbindelsen med påske, fikk jeg gleden av å anbefale påskekrim den 12.04.2017 i den lokale avisen i Randaberg. Det kan du lese Her! (Trenger abo)

Jeg har også fått vært med på flere bok møter i høst. Utrolig kjekt å oppleve Kagge forlag, Cappelen Damm og Gyldendal’s høstslipp i høsten som har gått. Stort var det å møte forfattere som blant annet Knut Nærum og Geir Lundestad!

I høst var jeg også akkreditert ved Kapittel festivalen i Stavanger. Det også var utrolig stor. Der fikk jeg møte Lars Saabye Christensen.

Jeg har i all hemmelighet planlagt en festival i et og et halvt år. Nå er den offisiell og går av staben fra 25. April til 28. April 2018 i Randaberg. Dette skal være en innholdsrik festival med fokus på krim, hele åtte forfattere kommer til krimfestivalen “Blodig Alvor I Landsbyen”. Festivalen er bestående av 4 arrangementer. Som foregår over store deler av bygden. To av de store forfatterne som kommet er Jørgen Jæger og Egil Foss Iversen. For billetter til arrangementene besøk Randaberg Kulturscene og www.linticket.no

I forbindelse med festivalen, fikk jeg i slutten av november den gledelige nyhet at jeg får tildelt årets kulturstipend av ordføreren på Varen kulturscene den 1. Januar. Les om begrunnelsen og stipendet Her (Uten Abo) og Her (Med Abo).

Festivalen og stipendet ble også nevnt i Rogaland Avis, Utgave 21.12.2017!

Jeg har også i høst blitt sitert på Trond Vernegg’s roman “Granatsjokk” (Bilder kommer senere på innlegget) og Egil Foss Iversen’s kriminalroman “Janus”. (Bilder kommer senere på innlegget). I Jørn Lier Horst barnebok “Jakten på tyven tyven” fikk jeg også navnet mitt nevnt. (Bilder kommer senere på innlegget). Jeg er nevnt som Simen Ingemundsen, mistenkt i Detektivbyrå nr. 2. Det har vært utrolig stas å bli sitert og nevnt i bøker. Selv håper jeg på flere slike i kommende år.

Jeg er utrolig takknemlig for alle som har fulgt Boktimmy gjennom året som har gått. Både på Facebook og på bloggen Boktimmy!

Boktimmy er også i år blitt en del av nettstedet Bokblogger og er blitt lagt til i bloggoversikten!

Husk å like Boktimmy og Blodig Alvor I Landsbyen idag!

Kommende år!

2018 ligger Ann til å bli det beste, største og mest varierte året til Boktimmy.

Boktimmy forsetter å anmelde neste år og første anmeldelsen kommer allerede i en av de første dagene i Januar. Det blir et varierende år og mye bra lesestoff. Det er bare å glede seg til flere anmeldelser fra Boktimmy!

Først og fremst kan dere se fram til festivalen “Blodig alvor i landsbyen”. Det blir 4 dager med spennende bok bad, bok pratet og foredrag. Nå er det bare å se fram til 25. April, når festivalen går av staben til fest aftenen som avslutter det hele 28. April 2018.

For billetter sjekk her:

– Møt Festivalforfatter Egil Foss Iversen Og Stig Ellingsen den 25. April 2018 ved Randaberg Folkebibliotek. For Billetter Sjekk Her!

– Opplev kriminell quiz aften på landsbypuben i Randaberg med guidet tur Jack Rostøl gjennom hans forfatterskap. Det blir en minneverdig kveld den 26. April 2018. For Billetter Sjekk Her!

– Den 27. April 2018, kan du høre Ivar Aase, Geir Molland Og Lars Helle prate om deres forfatterskap på Små Øyeblikk i Randaberg. For Billetter Sjekk Her!

– Krimfestivalen “Blodig alvor i landsbyen” i Randaberg avslutter med et ekstremt spennende og eksplosivt møte med Egil Foss Iversen Og Jørgen Jæger den 28. April 2018. Det blir en minneverdig kveld på Varen Kulturscene i Randaberg. For Billetter Sjekk Her!

Med andre ord har dere en ekstremt spennende festival i vente. Så sikre deg billetter idag. Mer info kommer i løpe av kommende uker neste år. Men billetter er allerede tilgjengelig!

Logo til festivalen!

Datoen er satt!

Bilder av bøker der jeg er sitert!

Fra Trond Vernegg’s kriminalroman “Granatsjokk”

Fra Egil Foss Iversen’s kriminalroman “Janus”

Bok der jeg har fått en rolle!

Fra Jørn Lier Host’s barnebok “Jakten på Tyven Tyven”!

Forfattere jeg har hatt gleden av å møte i år!

Tom Egeland

Hans Olav Lahlum

Kurt Aust

Jan Erik Fjell

Unni Lindell

Jorun Thørring og Øystein Wiik

Takk til dere som har fulgt meg i året som har gått!

Da ønsker jeg dere et godt nyttår og gleder meg til et nytt litterært år. Det blir spennende å lese og anmelde nye kommende romaner! Håper dere kommer til å følge Boktimmy på bloggen, Facebook og Instagram. Så sjekk ut i dag! Jeg ønsker å gi dere litterære anbefalinger som du vil like! Leseverdige bøker som bør oppleves

Med nyttårshilsen fra Boktimmy!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top