Forlag: Bastion

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Nick Alexander

 

Dato: 15.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Fotografens hemmelighet”, er en rørende, humoristisk, alvorlig og fengende roman. Boken er skrevet av Nick Alexander og handler om Barbara. Hun har fortalt sine to barn lite om sitt ekteskap med en av Storbritannias mest kjente fotografer. Nick har skrevet en sterk og ærlig roman.

Boken handler om som nevnt om Barbara, som har fortalt sine to barn lite om sitt ekteskap med en av Storbritannias mest kjente fotografer. Da datteren Sophie bestemmer seg for å organisere en stor utstilling av sin fars arbeider, blir gamle bilder hentet frem fra støvete esker. Men med bildene kommer det også frem historier og hemmeligheter som endrer alt det Sophie tror hun vet om livets utfordringer og kjærligheten.

Nick har skrevet en historie som både er fengende, rørende og alvorlig. Den er realistisk og til tider kan leserne føle tilstedeværelse. “Fotografens hemmelighet”, er en roman som både er spennende og tankevekkende. Den får deg som leser til å tenke over livet.

Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 4! Vakker, spennende og dramatisk roman, men til tider langtrukken og handlingsmettet. Dette er en roman som kan anbefales.

 

Bakside informasjon om boken:

“Barbara har fortalt sine to barn lite om sitt ekteskap med en av Storbritannias mest kjente fotografer … Når datteren Sophie bestemmer seg for å organisere en stor utstilling av sin fars arbeider, blir gamle bilder hentet frem fra støvete esker. Men med bildene kommer det også frem historier og hemmeligheter som endrer alt det Sophie tror hun vet om livets utfordringer og kjærligheten.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Bastion.no. (2016). Fotografens hemmelighet. Lokalisert 15.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top