Forlag: Gursli Berg Forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Robert Dugoni

 

Dato: 10.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Siste åndedrag”, er en ekstrem spennende fortsettelse på Robert Dugonis forrige roman. “Min Søsters Grav”, som jeg har anmeldt tidligere (http://m.boktimmy.blogg.no/1475239673_en_imponerende_og_spe.html), er første bok i serien om drapsetterforsker Tracy Crosswhite,

I bok nummer to “Siste åndedrag”, følger vi enda en gang Tracy som er med i et livsfarlig spill. Hun er tilbake i politijobben etter rettssaken mot søsterens drapsmann. Hun er fortsatt preget av denne opplevelsen da hun blir trukket inn i en etterforskning som truer med å ende både karrieren og livet hennes.

“Siste åndedrag”, handler om en seriemorder som kalles Cowboyen. Han har dreper unge kvinner på billige moteller i Nord-Seattle. Selv etter at en stalker legger igjen en truende melding til Crosswhite, hvor han antyder at drapsmannen eller en copycat er ute etter henne, får hun ansvaret for å pågripe Cowboyen. Det er få spor og ofrene blir flere, og Tracy oppdager at løsningen på drapene kan finnes i en ti år gammel drapsetterforskning som andre, inkludert avdelingssjefen hennes, Johnny Nolasco, foretrekker å holde skjult. Greier Tracy å stoppe Cowboyen.

Forfatteren har skrevet en ekstremt spennende oppfølger. En bok for deg som elsker kriminalromaner. “Siste åndedrag”, kan få nakkehårene til å reise seg. Virkelig en kriminalroman som er verd å lese. En litterær godbit av de sjeldne. Boken er spennende fra første til siste side. Robert har gjort et imponerende arbeid når han har skrevet denne romanen. Gleder meg til neste bok fra forfatteren.

Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 5! Anbefales på det sterkeste.

 

Bakside informasjon om boken:

“Forfatter Robert Dugonis oppfølger til Min Søsters Grav fører drapsetterforsker Tracy Crosswhite inn i et livsfarlig spill. Hun er tilbake i politijobben etter rettssaken mot søsterens drapsmann. Hun er fortsatt preget av denne opplevelsen da hun blir trukket inn i en etterforskning som truer med å ende både karrieren og livet hennes.

En seriemorder som kalles Cowboyen dreper unge kvinner på billige moteller i Nord-Seattle. Selv etter at en stalker legger igjen en truende melding til Crosswhite, hvor han antyder at drapsmannen eller en copycat er ute etter henne, får hun ansvaret for å pågripe Cowboyen. Det er få spor og ofrene blir flere, og Tracy oppdager at løsningen på drapene kan finnes i en ti år gammel drapsetterforskning som andre, inkludert avdelingssjefen hennes, Johnny Nolasco, foretrekker å holde skjult. Greier Tracy å stoppe Cowboyen, eller blir hun hans neste offer?”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Gursliberg.no. (2016). Siste åndedrag. Lokalisert 10.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

2 thoughts on “Spennende fortsettelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top