Forlag: Gyldendal

 

Sjanger: Novelle

 

Forfatter: Vidar Kvalshaug

 

Dato: 10.12.2016

 

Sider: 160

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Vidar Kvalshaug, har skrevet en sterk novellesamling om relasjoner mellom barn og foreldre, ektefeller i sorg og ekstase over mulige nye partnere og nye veier i livet. “Alt på stell”, er en viktig, sterk, tankevekkende og rørende novellesamling. En av de beste novellesamlingen jeg har lest på lenge.

I “Alt på stell”, leker forfatteren med novelleformen og undersøker gjennom 160 sider, relasjoner mellom barn og foreldre, ektefeller i sorg og ekstase over mulige nye partnere og nye veier i livet.

Vi får et innblikk i hvor langt det kan gå før det tipper feil vei. Den handler om hvordan det kan glatte over og hva som kan tilgis.

Vidar Kvalshaug prøver i denne novellesamlingen å avdekke de små bristene i et liv som kan bli til store avgrunner. Eller fortsette å være små sprekker som vi dekker over ved å si at alt er på stell.

Forfatteren har skrevet en tankevekkende, sterk, rørende, dramatisk, sjokkerende og spennende novelle samling. Vidar forteller en viktig historie. Han skildringer og beskrivelser er dype og dystre. Virkelig en samling av noveller som forteller om livet og valg som tas.

Jeg har valgt å gi Vidars novellesamling terningkast 4!

 

Bakside informasjon om boken:

“I Alt på stell leker Vidar Kvalshaug med novelleformen og undersøker relasjoner mellom barn og foreldre, ektefeller i sorg og ekstase over mulige nye partnere og nye veier i livet. Hvor langt kan det gå før det tipper feil vei? Hva kan vi glatte over, hva kan vi tilgi? Hva er det viktig å huske, og hva bør helst glemmes? Vidar Kvalshaug prøver i denne novellesamlingen å avdekke de små bristene i et liv som kan bli til store avgrunner. Eller fortsette å være små sprekker som vi dekker over ved å si at alt er på stell.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Gyldendal.no. (2016). Alt på stell. Lokalisert 10.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

2 thoughts on “Sterk novellesamling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top