Forlag: Publica

 

Sjanger: Oppskrift/Leksikon

 

Forfatter: Ken Jensen og Egil Foss Iversen

 

Dato: 06.09.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Ønsker du å bli forfatter, ja da er oppskriften her!

Dette er boken de fleste forfatterspirer og forfattere har ønsket seg! Aldri før har en slik unik bok blitt utgitt i Norge.

Ken Jensen og Egil Foss Iversen har skrevet en oppskrift. Dette er en oppskrift på hvordan en kan utgi egen bok. Dette er boken som kan hjelpe deg i motbakker. Et arbeidsredskap for folk flest. Denne boken er proppet med råd og tips. Den tar deg med i kulissene og gir deg et grundig og unikt innblikk i hvordan en bok skapes. Dette er boken som gir deg konkrete tips til ? LES MER hvordan du, som forfatterspire går fra skrivebordsskuff til utgivelse.

Forfatterne har skrevet en informativ, hjelpsom og konkret oppskrift for å bli forfatter og nå suksess.

Aldri før har noe liknende blitt utgitt på norsk. Boken er et utfyllende verktøyene for å lykkes i dagens stramme bokmarked.

“Ekte skriveglede”, er ikke bare for de som ønsker å bli forfattere, men også for de som ønsker å prestere godt i skole og arbeid. Denne passer perfekt for dem som ønsker å skrive en god eksamen eller en god tekst. “Ekte skriveglede”, er en informativ, kreativ og hjelpsom bok for enhver med en form for skrive glede.

Jeg er imponert og har valgt å gi denne interessant og informative boken terningkast 6!

Dette er virkelig en praktbok, noe å anbefale enhver elev, forfatterspire og forfatter. Her er det tips, åpne rom til å notere selv og mye informasjon som kan mette og gjøre enhver person språk rik. Anbefales sterkt!

 

Bakside informasjon om boken:

“Ekte skriveglede er boken for alle som ønsker å bli forfatter, men som kanskje føler at de stamper litt i motbakke. Dette er også boken for deg som vil bli en bedre forfatter. Vi tar deg med bak kulissene og lar deg få et unikt innblikk i hvordan en bok blir til. Her finner du konkrete tips til ? Les mer hvordan du skal gå fra standardavslag til antagelse, fra skrivebordsskuff til utgivelse. Ekte skriveglede gir deg verktøyene for å lykkes i dagens stramme bokmarked.”

 

Med bokhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Ken Jensen og Egil Foss Iversen (2016). Ekte skriveglede. Lokalisert 2016. Forlag: Publica – Stavanger

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top