Pirrende og hårreisende familiegrøsser!

Forlag: Liv forlag

 

Sjanger: Barnebok/Spenning/Grøsser

 

Forfatter: Rune Sørlie

 

Dato: 30.09.2018

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Med Rune Sørlie’s barnebok «Ingvild og loftets hemmelighet» har Norge fått sin egen Frøken detektiv. Dette er hårreisende og nervepirrende grøsser for barn i alderen 8 til 12 år. Sørlie har levert en velskreven og spennende grøsser for hele familie. Boken tar leserne med inn i en spennende fortid, som er lett å leve seg inn i. En lettlest og dramatisk leseopplevelse som er verd hver en side.

Leserne følger 12 år gamle Ingvild. Hun skal sammen med venninnen Camilla overnatte alene på foreldrenes hytte ytterst i havgapet like utenfor den gamle militærbyen Stavern. Et grusomt uvær og et skremmende møte blir starten på et mysterium med dramatisk forhistorie.

Ingvild kommer på sporet av en skjult skatt som ble gjemt bort av en 8-åring i 1853. Dette fører venninnene til det gamle Garnisonssykehuset fra 1750-årene, hvor tiden har stått stille. Bygget skal vise seg å holde på en hemmelighet som alle andre for lengst har glemt. De to møter store utfordringer, men uventet hjelp lusker rundt dem.

Rune Sørlie tar med «Ingvild og loftets hemmelighet», leserne med tilbake i tid. Leserne blir kjent med 12 år gamle Ingvild. Handlingen er lagt til dagens Stavern og tar leserne tilbake til 1853. Dette er en særdeles spennende og dramatisk historie for barn. «Ingvild og loftets hemmelighet» kan sammenliknes med Frøken detektiv og jeg gleder meg til kommende bøker av Rune Sørlie. Så om du liker barnevennlig spenning, ja da kan Sørlie sin bok virkelig anbefales.

 

Mitt terningkast av boken:

—5

 

Bakside informasjon om boken:

«12 år gamle Ingvild skal sammen med venninnen Camilla overnatte alene på foreldrenes hytte ytterst i havgapet like utenfor den gamle militærbyen Stavern. Men et forrykende uvær og et skremmende møte blir starten på et mysterium med dramatisk forhistorie: Ingvild kommer på sporet av en skjult skatt som ble gjemt bort av en 8-åring i 1853. Dette fører venninnene til det gamle Garnisonssykehuset fra 1750-årene, hvor tiden har stått stille. Bygget skal vise seg å holde på en hemmelighet som alle andre for lengst har glemt. De to møter store utfordringer, men uventet hjelp lusker rundt dem.»

 

Med høsthilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Forlagshusetivestfold.no. (2018). Ingvild og loftets hemmelighet. Lokalisert 30.09.2018 på Internett Her

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top