Et vakkert Julehefte!

Forlag: Samlaget (Egmont)

Sjanger: Julehefte 2016/Noveller/Tekster

Forfatter: Herborg Kråkevik (Redaksjon)

Kilde: Hefte

 

Herborg Kråkevik er redaktør for et av årets vakreste julehefter.

“Juleroser 2016”, er en blanding av nostalgi og moderne tekster. Redaksjonen gir leserne frysninger, minner, følelser og julestemning. Heftet inneholder sanger, tekster og bilder. “Juleroser 2016”, er et kunststykke av de sjeldne og et mesterverk av et hefte. Vakre illustrasjoner og lekre farger, setter stemning på desember måned. Dette er et julehefte som gir mening til høytiden. Herborg og redaksjonen har laget et velskrevet julehefte. En litterær skattekiste. Tekstene er lettleste og tar oss med på en varm litterær reise. 

Juleroser er et litterært julehefte med bidrag fra noen av de fremste forfatterne og kunstnerne i vår tid. Herborg Kråkevik er redaktør for dette lekre julehefte. Fjorårets Juleroser var det første i sitt slag siden 1944, og det ble en stor suksess. 

Årets juleroser ønsker å gi leserne store kunstopplevelser. Juleroser 2016 har bidrag fra H.M. Dronning Sonja, Anne B. Ragde, Kim Leine, Vetle Lid Larssen, Helge Torvund, Kolbein Falkeid, Sverre Malling, Håkon Gullvåg, Marianne Heske, Theodor Kittelsen og mange flere.

Hefte begynner med en introduksjon og tar oss med gjennom flere tekster og kunstverk. Det er vanskelig å ikke komme i julestemning. Herborg og redaksjonen står etter min mening for årets vakreste julehefte. Med flotte tegninger, fine illustrasjoner og flere nostalgiske tekster får leserne ta del i julen litterært. Jeg har valgt å gi “Juleroser 2016”, terningkast 6!

 

Bakside informasjon om juleheftet:

Juleroser er eit litterært julehefte med bidrag frå nokre av dei fremste forfattarane og kunstnarane i vår tid. Herborg Kråkevik er redaktør for det vakre juleheftet. Fjorårets Juleroser var det første i sitt slag sidan 1944, og det blei ein stor suksess. Også i årets juleroser ønskjer vi å gi lesarane store kunstopplevingar. Juleroser 2016 har bidrag frå H.M. Dronning Sonja, Anne B. Ragde, Kim Leine, Vetle Lid Larssen, Helge Torvund, Kolbein Falkeid, Sverre Malling, Håkon Gullvåg, Marianne Heske, Theodor Kittelsen med fleire.”

 

Med julehilsen

 

Kilder:

Samlaget og Egemont. (2016). Juleroser 2016. Lokalisert 18.12.2016

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top