Bloddryppende julekrim 2016:

Forlag: Egmont og Riverton- klubben

Sjanger: Julehefte 2016/Julekrim

Forfatter: Riverton- klubben (11 forfattere)

Sider: 130

Kilde: Hefte

Rivertonklubbens julekrim, er et julehefte med en bloddryppende samling kriminalnoveller. Her får vi servert spenning fra 11 av Norges fremste krimforfattere. Gjennom 130 sider blir vi med på en skremmende, brutal og sterk litterær reise. Tom Egeland er redaktør for dette julehefte og gir oss syv nyskrevne og tre klassiske noveller.

De fleste har kjennskap til påskekrim, mens julekrim er noe helt nytt. Tom bidrar selv med ny novelle. Dette er en unikt og spesielt julehefte. Her får vi som lesere, spennende historier fra Unni Lindell, Anne B. Ragde, Kurt Aust, Karin Fossum, Jørn Lier Horst, Hans Olav Lahlum, Thomas Enger og Knut Nærum. Nils Nordberg bidrar med en artikkel om krimnovellens historie.

Rivertonklubben har skrevet et ekstremt spennende, skremmende, brutal og kunnskapsrikt julehefte. Forlaget Egmont står for utgivelse av dette mesterverket av et julehefte. Holder spenningen oppe fra første til siste side. Det er første gang, det gis ut et julehefte med korte krimhistorier. Tom Egeland og med forfatterne har laget et velskrevet, brutalt, spennende og intens juleheftet.

Dette er et imponerende julehefte og kan være til glede for flere. Et hefte for lesere som elsker kriminal romaner. Jeg har valgt å gi terningkast 5! Et unikt hefte som virkelig kan anbefales!

Bakside informasjon om juleheftet:

"Forfatter Tom Egeland er redaktør for dette unike julehefte og med seg har han fått mange av Norges aller beste krimforfattere. Vi snakker her om et bloddryppende A-lag

I tillegg til at Tom selv bidrar med en ny novelle, er også følgende krim-mestere tilstede med spennende historier: Unni Lindell, Anne B. Ragde, Kurt Aust, Karin Fossum, Jørn Lier Horst, Hans Olav Lahlum, Thomas Enger og Knut Nærum. Også Nils Nordberg bidrar med en artikkel om krimnovellens historie.

– Som president i det kriminallitterære selskapet Rivertonklubben tok jeg med glede imot utfordringen da forlaget Egmont spurte om vi ville bidra til dette lille eksperimentet: et tradisjonelt julehefte med korte krimhistorier, sier Tom Egeland i forordet.

– Jeg satte sporenstreks opp en liste over flinke krimforfattere som jeg gjerne ville ha med meg. Den listen ble lang! Altfor lang. Ja, så lang at det kan bli mange julehefter i årene fremover hvis dere lesere er lystne på krim til jul. Så er jeg da også glad for å ha fått ja fra noen av landets fremste krimforfattere.

Tom og hans kolleger har forfattet 130 store, spennende sider for alle som liker at det røsker i nervetrådene. De byr på mord (selvfølgelig), utroskap, hevnlyst, humor og krypende uhygge."

Med julehilsen

Kilder:

Egmont og Riverton-klubben. (2016). Julekrim. Lokalisert 18.12.2016

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top