Eventyrlige julehefter!

Forlag: Egmont

Sjanger: Julehefter 2016/Kriminal/Spenning/Eventyr

Forfattere: Mange forfattere

Kilde: Hefter

Julehefter er noe som hører julen med.

Tegneserier som skaper jule stemning og som byr på humoristisk og fengende underholdning.

Varg Veum – Stengte dører og Stomperud på eventyr, byr på spenning og eventyrlig underholdning. Dette er fengende julehefter, som garantert vil gi deg stemning til jul.

Dette er to hefter som er lekkert illustrert med innholdsrik handling. Tegneserie stripene er fargerike og byr på jule stemning.

Jeg har valgt å gi:

– Varg Veum (Stengte dører):

Terningkast 6.

I dette juleheftet får leserne servert spennende tegneserie striper. De er underholdende og vakkert illustrert. Varg Veum er en person de fleste nordmenn har et forhold til. Dette er et ekstremt spennende julehefte, som byr på humor og julestemning.

– Stomperud på nye eventyr:

Terningkast 5.

Alle kjenner til Nr. 91 Stomperud. Noe som jeg har anmeldt tidligere på bloggen. Dette her er et hefte utenom det originale. Dette er spennende, eventyrlig og humoristisk. Du vil garantert komme i julestemning etter å ha lest dette juleheftet.

Med julehilsen

Kilder:

Egmont. (2016). Eventyrlige julehefter. Lokalisert 20.12.2016

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

2 thoughts on “Eventyrlige julehefter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top