Forlag: Font forlag

 

Sjanger: Biografi/Religion/Tanker/Filosofi

 

Forfattere: Dalai Lama og Desmond Tutu

 

Dato: 20.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Dalai Lama og Desmond Tutu er aktuell med boken “Gledens bok”. Forfatterne gir leserne utvalg av gledesøvelser. Dette er en klok, nyttig, kunnskapsrik og drøftende bok.

Hans Hellighet Dalai Lama og erkebiskop Desmond Tutu, har begge mottatt Nobelpris. Her inviterer de leserne til et liv med mer glede og lykke. Boken er inspirerende både religiøst og filosofisk. De viser begge til vitenskapelige forskningsresultater om kilden til glede.

For hva er glede? Hvordan kan man oppnå varig glede i en verden som tidvis tynges av smerte og sorg?

Forfatterne har bakgrunn fra svært dramatiske, personlige opplevelser av lidelse og urett i Sør-Afrika og Tibet, har de to fredsprisvinnerne gjort seg opp mange tanker og erfaringer om å beholde et gledesfylt liv. Tutu og Dalai Lama tilbrakte en uke sammen i Nord-India i 2015 for å snakke om dette. Deres åpenhjertige og nære samtaler var fylt med både latter og gripende øyeblikk med minner om kjærlighet og sorg. Medforfatter Douglas Abrams har skildret det hele og utdypet deres personlige erfaringer i en større vitenskapelig og historisk kontekst.

Dette er en vakker, åndelig, religiøs og tankevekkende bok. Forfatterne tar opp kloke spørsmål og drøfter dem sammen. Boken gjør oss kjent med livet og hva det innebærer. Dette er en klok og nyttig bok. Jeg har valgt å gi “Gledens bok”, terningkast 4! Et mesterverk av de sjeldne. Svar på spørsmål de fleste har over livet. En litterær reise inn i en åndelig verden, en bok du virkelig bør oppleve.

 

Bakside informasjon om boken:

“To nobelprisvinnere, Hans Hellighet Dalai Lama og erkebiskop Desmond Tutu inviterer deg til et liv med mer glede og lykke. Gledens bok inspirerer på tvers av religioner og livsfilosofier og viser også til vitenskapelige forskningsresultater om kilden til glede. Hva er glede? Hvordan kan man oppnå varig glede i en verden som tidvis tynges av smerte og sorg?

Med bakgrunn fra svært dramatiske, personlige opplevelser av lidelse og urett i Sør-Afrika og Tibet, har de to fredsprisvinnerne gjort seg opp mange tanker og erfaringer om å beholde et gledesfylt liv. Tutu og Dalai Lama tilbrakte en uke sammen i Nord-India i 2015 for å snakke om dette. Deres åpenhjertige og nære samtaler var fylt med både latter og gripende øyeblikk med minner om kjærlighet og sorg. Medforfatter Douglas Abrams har skildret det hele og utdypet deres personlige erfaringer i en større vitenskapelig og historisk kontekst.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Fontforlag.no. (2016). Gledens bok. Lokalisert 20.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top