Forlag: Commentum

 

Sjanger: Quiz/Underholdning/Film

 

Forfatter: Jarl Kjetil Tøraasen

 

Dato: 22.01.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“FILMquiz”, er en spørsmåls bok for folk med interesse for film og underholdning. Jarl Kjetil Tøraasen byr på kunnskapsrik spørsmål og svar for både små og store. Boken er delt opp i kategorier og er perfekt for hygge og stemning for familier.

Jarl Kjetil Tøraasen, vokste opp og er bosatt i Trysil. Han har en lidenskapelig interesse for film. Helt siden barndommen, har film spilt en stor rolle. Dette er noe som har skapt grunnlaget for denne quizboka. Filmquiz er hans første bok.

Denne quiz boken, er for deg som liker å se film. Dermed kan Jarl påvirke diskusjoner om en film blant folk. Spørsmålet er som oftes om filmen var bra eller dårlig, eller hvilken skuespiller som var med hvor, eller kanskje lurt på hvilket år en film kom ut. Med “FILMquiz”, får du innsikt i filmhistorie både i fortid og nåtid. Gjennom Jarls bok, får en teste filmkunnskapene!

Jarl Kjetil Tøraasen, har laget en velskrevet spørsmåls bok. Den inneholder 900 spørsmål om film, fordelt på 30 spennende kategorier. Dette er en omfattende, historisk, underholdende og fengende spørre bok. Det er ingen tvil om at dette er boken for filmentusiaster. Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 5!

 

Bakside informasjon om boken:

“Liker du å se film? Da har du sikkert også diskutert om en film var bra eller dårlig, eller hvilken skuespiller som var med hvor, eller kanskje lurt på hvilket år en film kom ut. Nå kan du teste filmkunnskapene dine! 900 spørsmål om film, fordelt på 30 spennende kategorier!

Jarl Kjetil Tøraasen (f. 1970) er oppvokst og bosatt i Trysil. Han er gift og har to barn. Selvstendig næringsdrivende. Har hatt en lidenskap for film siden barndommen, noe som har skapt grunnlaget for denne quizboka. Filmquiz er hans første bok.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Commentum.no. (2016). FILMquiz. Lokalisert 22.01.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top