En kunnskapsrik og folkekjær årskavalkade!

Forlag: Vigmostad & Bjørke

Sjanger: Årskavalkade/Samfunn

Forfatter: Knut Are Tvedt og mange flere

Sider: 464

Kilde: Innbundet

Tradisjonen tro utgis "Hvem Hva Hvor" også i år. Dette er hele Norges årbok, en folkekjær årskavalkade. Boken utgis årlig i 15 000 eksemplarer. Dette er et kunnskapsrik, innholdsrik, interessant og fengende oppslagsverk.

Boken tar gjennom 464 sider, for seg de viktigste internasjonale hendelsene som har preget året en har lagt bak seg.

"Hvem Hva Hvor 2017", gir en samlet presentasjon av årets høydepunkter fra norsk samfunnsliv, kultur, livsstil, sport og vitenskap.

Den tar for seg perioden oktober 2015 til september 2016. Dette er et mesterverk av en bok. Et solid leksikon og en kunnskapsrik årskavalkade. Den er rikt illustrert og inneholder flere tekster med informasjon.

"Hvem Hva Hvor 2017", er et illustrert oppslagsverk. En folkekjær utgivelse. Den inneholder kunnskap fra tiden mellom oktober 2015 og september 2016. Tar for seg året som var på en underholdende, historisk og informativ måte.

Knut Are Tvedt og redaksjonen har igjen laget en velskrevet kavalkade. Dette er virkelig en bok å anbefale. Jeg har valgt å gi året "Hvem Hva Hvor", terningkast 5!

"Hvem Hva Hvor", er et must for flere lesere. En kunnskapsrik reise tilbake til året som har passert.

Bakside informasjon om boken:

"Hele Norges årbok, Hvem Hva Hvor, holder fortsatt koken. Hvert år blir 15 000 eksemplarer av det hendige oppslagsverket spredt til nordmenn over hele landet. Her kan du lese om de viktigste internasjonale hendelsene og om høydepunktene fra norsk samfunnsliv, kultur, livsstil, sport og vitenskap i perioden oktober 2015 til september 2016."

Med julehilsen

Kilder:

Vigmostadbjorke.no. (2016). Hvem Hva Hvor 2017. Lokalisert 27.12.2016 på Internett http://www.vigmostadbjorke.no/?isbn=978-82-419-1333-4

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top