Denne sommeren tilbys noe helt nytt her på Boktimmy.blogg.no og på Boktimmy.no!

“Digi-forfatterintervju i landsbyen” er noe helt nytt. Som kommer til å varer fra 19. juni til 30. august. Gjennom nærmere 50 forfatterintervjuer får du mulighet til å knytte bekjentskap med flere anerkjente forfattere norske, danske, svenske og en islandsk forfatter:

Gunnar Staalesen, Arne Dahl, Anna Bågstam, Lene Lauritsen Kjølner, Frode Eie Larsen, Myriam H. Bjerkli, Knut Nærum for å nevne noen. Se bort ifra alle de anerkjente forfatterne som deltar, så er det også noen mer ukjente som også deltar. Dette er reklame for forfatterne, og jeg er enormt takknemlig for at forfatterne har sagt seg villig til å være med. Intervjuene varer mellom 10 og 20 minutter, noen nærmere 30 minutter.

Det vil bli lagt ut 6 forfatterintervjuer i uken, der det er fordelt 2 på fredag, lørdag og søndag. Du vil finne dem på YouTube kanalen, og jeg vil legge ut intervjuene som poster på bloggen her. Det vil også legges ut litt ekstramateriale i form av innlegg med rangeringer, anmeldelser og diverse. Så det blir med andre ord en spennende sommer. Så det gjelder rett og slett å følg med!

Logo laget av dyktige: Jonas A. Larsen

Mvh Simen Ingemundsen, eier av Boktimmy!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top