Ny helg, nye episoder av “Digi-forfatterintervju i landsbyen” først ut denne helgen er sakprosa og krimforfatter Lars Lenth

Tjueførste forfatter ut i “Digi-forfatterintervju i landsbyen” er Lars Lenth:

Tjueførste forfatter ut i “Digi-forfatterintervju i landsbyen” er Lars Lenth. Han har skrevet flere bøker i ulike sjangere og arbeider nå fulltid som fluefisker og forfatter. I tillegg er han oversetter, og var med å oversette den mye omtalte “Ild og vrede” i 2018, som tar for seg innsiden av Trumps hvite hus.

 

Han har tidligere utgitt de kritikerroste og bestselgende romanene “Den norske pasienten“, “Brødrene Vega“, “Menn som hater ulver” og “Norske tilstander” på Kagge Forlag. For “Brødrene Vega” ble han nominert til Brageprisen. Han står bak flere fagbøker og hobbybøker, med fokus på fluefiske.

 

Noen av fiske bøkene han stod bak var “Den samme elva”, “Fluehue” og “Ørretboms”. I tillegg er han medforfatter av “Fluemønsterleksikon” fra 2008 (Vega forlag)

 

Filmen kan streames på TV, PC, mobil og nettbrett. Den kan også høres som podkast, og har du noen spørsmål til forfatteren, legg gjerne igjen en kommentar etter å ha sett filmen.

 

© Lars Lenth

© Simen Ingemundsen

© Digi-forfatterintervju i landsbyen (https://www.facebook.com/digiforfatterintervjuilandsbyen/?modal=admin_todo_tour)

© Boktimmy (www.boktimmy.blogg.no)

 

Hør intervjuet her!

 

Ny helg betyr flere nye forfatterintervju, i dag er det en podkast dag, så følg med, klokken 15.00 er det tid for Ulrik Høisæther.

 

God fornøyelse, og gjerne begynn å abonnere på YouTube-kontoen min!

 

Mvh. Simen “Boktimmy” Ingemundsen

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top