Oppskriften på å lykkes som kriminalforfatter er her!

Forlag: Vega Forlag

Sjanger: Oppskrift/Kriminalroman

Forfatter: Henrik Lange

Kilde: Pocket

Henrik Lange, har skrevet boken "Krim på 1-2-3". Boken er en oppskrift på hvordan en kan lykkes som kriminalforfatter. Dette er oppskriften på god og grei krim. Her får du veien du må gå for å nå evig rikdom og berømmelse. En bok som dette er noe de nysgjerrige forfatterspirene trenger.

Lange er serietegner og illustratør for bl.a. Gøteborgs-Posten, Dagens Nyheter, Svensk MAD og Aftonbladet. Han har utgitt en rekke tegneserier og illustrerte bøker i Sverige. Han regnes som en meget profilert forfatter i Sverige.

Boken tar for seg, hvordan en skal skrive kriminalroman. For har du noen gang lest en bestselgerkrim og tenkt: Det der kunne jeg ha skrevet bedre selv!

Den svenske tegneren og forfatteren Henrik Lange har laget en mal for hvordan man skrur sammen en suksesskrim på 1-2-3.

I denne boken møter en den loslitte etterforskeren Åke Larsson. På tross av alkoholisme, skilsmisser og motgang finner han alltid gjerningsmannen. Og får selvsagt feid over noen damer underveis.

Boken er illustrert med flere tegninger. Henrik gir flere råd og tips. Dette er en bok for deg som ønsker å skrive kriminalromaner. Dette er en bok jeg virkelig anbefaler. Jeg har valgt å gi Henriks oppskrift på suksess terningkast 5!

En imponerende oppskrift på å lykkes her i livet. Lykkes som forfatter. Et kunst stykke av de sjeldne. Om du er en person som føler en skrive glede, skaff deg "Krim på 1-2-3"!

Bakside informasjon om boken:

"Har du noen gang lest en bestselgerkrim og tenkt: Det der kunne jeg ha skrevet bedre selv! Problemet er bare å tenke ut et plott og skrible ned et par hundre sider, og sånt blir man jo sliten av. Men fortvil ikke. Den svenske tegneren og forfatteren Henrik Lange har laget en mal for hvordan man skrur sammen en suksesskrim på 1-2-3. Møt den loslitte etterforskeren Åke Larsson. På tross av alkoholisme, skilsmisser og motgang finner han alltid gjerningsmannen. Og får selvsagt feid over noen damer underveis.

Her finner du oppskriften på en helt grei krim og snarveien til evig rikdom og berømmelse.

Marklund, Nesbø, Holt og Mankell må passe seg – snart er det duket for tronskifte på bestselgertoppen!"

Med en kriminell hilsen fra Boktimmy!

Kilder:

Vegaforlag.no. (2016). Krim på 1-2-3. Lokalisert 02.11.2016 på Internett http://www.vegaforlag.no/utgivelser/krim-paa-1-2-3

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top