Forlag: Font Forlag

 

Sjanger: Humor/Barn

 

Forfatter: Kjersti Herland Johnsen

 

Illustrert: Karine Haaland

 

Dato: 20.05.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Det komme mange forskjellige utsagn fra barnets munn, både forbløffende og morsomme beretninger. “Til orientering” inneholder flere humoristiske, ærlige og åpne saksopplysninger fra de minste.

Kjersti Herland Johnsen’s bok inneholder humoristiske utsagn og underholdende opplysninger fra barnemunn. Boken starter med sitater om kropp og helse og avslutter med gode råd og tips.

“Til orientering” inneholder barns svar på livets små og store spørsmål. Dette er en lettlest bok fullstappet med gullkorn. Det er vanskelig å ikke la være å dra på smilebåndet når en leser denne boken. Gjennom barns visdom og tanker er dette en bok som både kan få deg til å smile og le.

Sitatene er hentet fra samtaler med barn. Kjersti Herland Johnsen’s bok inneholder viktige saksopplysninger fra de aller minste. En morsom bok til alle anledninger. Den er systematisk oppbygget der hvert kapittel tar for seg forskjellige sjangre. Her får leserne innblikk i barns meninger og tanker.

Et eksempel som tas opp er om kakaoen aldri sover. Boken tar også for seg om man må gå bak hester eller foran biler. Det tas også opp tanker rundt om det ikke er lurt å ta av plaster med kniv. Dette er virkelig en bok som kan få deg i godt humør. Jeg har aldri kost meg så mye, så jeg gjorde da jeg leste denne boken. Selv kan jeg innrømme at jeg selv lurte på det samme og hadde de samme tankene selv da jeg var liten.

Dette er en omfattende og oversiktlig kavalkade av interessante fakta, gode råd og forbløffende saksopplysninger fra barnemunn. Boken inneholder også en del der du som leser kan skrive dine egne gullkorn.

Kjerstis bok er en humoristisk godbit som er rikt illustrert av Karine Haaland. Den inneholder fargerike tegninger som passer godt til saksopplysningene. Dette er virkelig en bok jeg kan anbefale. Den passer for både voksne og barn. “Til orientering” passer perfekt til flere anledninger.

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Til orientering – Saksopplysninger fra de aller minste er en morsom gavebok til alle anledninger! Visste du at kakaoen aldri sover? At man ikke må gå bak hester eller foran biler? Og at det ikke er lurt å ta av plaster med kniv? Her får du en kavalkade av interessante fakta, gode råd og forbløffende saksopplysninger fra de minste. Sitatene er humoristisk illustrerte av prisbelønte Karine Haaland.”

 

Med humoristisk hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Fontforlag.no. (2017). Til orientering. Lokalisert 20.05.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top